My Style Rocks: Νέα ένταση με την Τζένη Γεωργιάδου - Τα γαλλικά και ο καυγάς

Κακός χαμός στο πλατό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Νέα ένταση με την Τζένη Γεωργιάδου - Τα γαλλικά και ο καυγάς

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks και δημιουργήθηκε μία νέα ένταση με την Τζένη Γεωργιάδου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τη Γεωργία Βρανά. Μάλιστα στον αέρα ακούστηκαν και μερικά γαλλικά ενώ ο καυγάς κράτησε αρκετή ώρα.

Αφορμή στάθηκε η βαθμολογία που έβαλε η Τζένη Γεωργιάδου στην Γεωργία Βρανά. Η τραγουδίστρια αντέδρασε και εξήγησε πως δεν είναι αντικειμενική η βαθμολογία της.

Οι δυο παίκτριες λογομάχησαν για αρκετή ώρα και όταν η Γεωργία Βρανά βρέθηκε μπροστά στους κριτές, ο καυγάς συνεχίστηκε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να μπαίνει στη μέση και να λέει στην Τζένη Γεωργιάδου πως έχει ύφος.

Η Τζένη της απάντησε με γαλλικά και λίγο αργότερα ο καυγάς σταμάτησε, ενώ χθες η Γεωργία Βρανά τα έβαλε και με την Κωνσταντίνα Παγανή. Δείτε εδώ τι συμβαίνει.

My Style Rocks καυγάς

My Style Rocks: Είναι ξανά ζευγάρι η Βίκυ Μανώλη με τον Ανδρέα Φουστάνο;

Η Βίκυ Μανώλη αποχώρησε την Κυριακή από το My Style Rocks και μέχρι στιγμής "φουντώνουν" οι φήμες που τη θέλουν και πάλι ζευγάρι με τον Ανδρέα Φουστάνο. Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love it και αποκάλυψε όλη την αλήθεια γύρω από τη σχέση της με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό.

Όπως ξεκαθάρισε λοιπόν το μοντέλο, εξακολουθεί να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ανδρέα Φουστάνο ωστόσο η είδηση ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί δεν ισχύει. Δείτε εδώ το τελευταίο look της Βίκυς Μανώλη στο My Style Rocks.

Αυτά αποκάλυψε η Βίκυ Μανώλη για τη σχέση της με τον Ανδρέα Φουστάνο

«Δεν ισχύει ότι τα ξαναβρήκα με τον Ανδρέα Φουστάνο. Πρέπει να πω ότι έχω άριστη σχέση και είναι ένας άνθρωπος που θέλω να υπάρχει στη ζωή μου. Είπα στον Ανδρέα ότι θα συμμετέχω στο My Style Rocks και με συμβούλευσε να είμαι ο εαυτός μου, κάτι που νομίζω δεν τήρησα.

Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας, μένουμε σε κοντινές περιοχές και έτυχε κάπως έτσι. Όπως καταλαβαίνεις όταν είσαι σε σχέση με πλαστικό χειρουργό, όλες οι γυναίκες σε ρωτάνε συνέχεια πράγματα», είπε η Βίκυ Μανώλη.