Το νέο βήμα του Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά

Τι αποφάσισε να κάνει ο ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το νέο βήμα του Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά, ο Μπουράκ Χακί αποφάσισε να αφήσει πίσω του όλη την ιστορία και να κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή του. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός καταπιάστηκε με τα επαγγελματικά του και ήδη διαπρέπει.

Ο χωρισμός του ζευγαριού απασχόλησε πολύ τα μέσα ενημέρωσης ενώ μόνο ο Μπουράκ Χακί αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για το τέλος της σχέσης τους - δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτό είναι το νέο βήμα που κάνει ο Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά

Ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο μέσα από το οποίο μιλάει για τη νέα συνεργασία του με μία τουρκική εταιρεία, της οποίας θα γίνει το κεντρικό πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, ετοιμάζει και μία νέα ταινία!

Αγνώριστος ο Μπουράκ Χακί μετά το χωρισμό με τη Χαρά Παππά

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά αποφάσισαν να χωρίσουν και η αλήθεια είναι ότι ο Τούρκος ηθοποιός έχει γίνει πραγματικά αγνώριστος, κάτι που φαίνεται από τις τελευταίες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Μπουράκ Χακί έχει ξεκαθαρίσει μέσα από τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε πως έχει αφήσει πίσω του την ιστορία με το μοντέλο και έχει προχωρήσει τη ζωή του - δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Συνεχίζει λοιπόν τις καλοκαιρινές του διακοπές και είναι πιο ενεργός από ποτέ στα social media, με αποτέλεσμα να βλέπουμε καθημερινά το πόσο πολύ έχει αλλάξει την εμφάνισή του.

Με αυτόν τον τρόπο έχει γίνει αγνώριστος ο Μπουράκ Χακί μετά το χωρισμό του με τη Χαρά Παππά

Όπως θα δείτε, ο ηθοποιος έχει αφήσει πολύ τα μαλλιά του να μακρύνουν, κάτι που άλλωστε επέλεξαν πολλοί να κάνουν μέσα στην περίοδο της καραντίνας.