Ματέο Παντζόπουλος: Η φωτογραφία της μαμάς του από την Άνδρο που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Το υπέροχο στιγμιότυπο από το Όναρ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματέο Παντζόπουλος: Η φωτογραφία της μαμάς του από την Άνδρο που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Η αγαπημένη μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram, μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία από την Άνδρο και το ξενοδοχείο του γιου της, η οποία μάλιστα προκάλεσε και την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη.

Είναι γνωστό πως η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει πολύ καλές σχέσεις με την πεθερά της και έτσι πολύ συχνά τη βλέπουμε να εμφανίζεται κάτω από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Αυτή είναι η φωτογραφία της μαμάς του Ματέο Παντζόπουλου από την Άνδρο που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Η Λιλίκα Παντζοπούλου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της στην Άνδρο, στο Όναρ, όπου βρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη μαζι με την οικογένειά της.

Πριν από μερικές μέρες, η μητέρα του γνωστού επιχειρηματία ανέβασε μία υπέροχη και πολύ ρομαντική φωτογραφία από το Όναρ.

Να θυμίσουμε βέβαια πως και πριν από λίγες μέρες ο Ματέο Παντζόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία από το Όναρ. Δείτε τη εδώ.

Νέα αρχή για την Ελένη Μενεγάκη μετά την επιστροφή της από την Άνδρο - Στο πλευρό της ο Ματέο Παντζόπουλος

Πριν από λίγες μέρες, η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές της διακοπές και αποφάσισε να επιστρέψει από την Άνδρο στη βάση της στα Μελίσσια. Η παρουσιάστρια είναι αποφασισμένη να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της και φυσικά στο πλευρό της έχει και τον αγαπημένο της σύζυγο, Ματέο Παντζόπουλο.

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν αν μη τι άλλο γεμάτο για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία μετά από τη μακροχρόνια πορεία της στην ελληνική τηλεόραση αποφάσισε να πάρει την άδειά της και να απολαύσει τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της χωρίς να την απασχολεί το άγχος μία επικείμενης πρεμιέρας.

Έτσι, πέρασε όλους τους καλοκαιρινούς μήνες στο Όναρ, το πανέμορφο ξενοδοχείο του συζύγου της και πλέον είναι έτοιμη να επανέλθει στην κανονικότητα, με τον δικό της τρόπο.

Αυτή είναι η νέα αρχή που θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο στο πλευρό της

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Secret και της Σπυριδούλας Τριάντου, η γνωστή παρουσιάστρια υπέγραψε νέο συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία, με την οποία έχει ήδη συνεργασία, για ακόμη δυο χρόνια.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή

Πολλά από τα γυρίσματα για την καμπάνια που πρόκειται να διαφημίσει η Ελένη Μενεγάκη έχουν γίνει στο εξωτερικό, πριν από την πανδημία που έπληξε όλο τον πλανήτη, ενώ τα επόμενα, που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα.