Πανικός στο Instagram με τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη από τον ΑΝΤ1

Το εντυπωσιακό φόρεμα που μοίρασε "εγκεφαλικά"

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πανικός στο Instagram με τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη από τον ΑΝΤ1

Για ακόμα μία φορά η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να προκαλέσει κανονικό πανικό στο Instagram με τη νέα φωτογραφία που ανέβασε μέσα από το στούντιο του ΑΝΤ1, λίγο πριν τη μεγάλη της εμφάνιση στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η αγαπημένη influencer έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι κάθε ανάρτησή της γίνεται πραγματικά ανάρπαστη.

Η όμορφη Ιωάννα μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές φωτογραφίες στο instagram από τα νησιά που περνάει τις διακοπές της με τα υπέροχα ρούχα και μαγιό, κυρίως από την εταιρία ρούχων που έχει, την Bubblegun.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη από τον ΑΝΤ1 που προκάλεσε πανικό στο Instagram

Πανικός στο Instagram με την Ιωάννα Τούνη - Η φωτογραφία που μέσα σε λίγες ώρες πήρε 80.000 like

Μετά την οικειοθελή καραντίνα που μπήκε η Ιωάννα Τούνη, για 14 ημέρες, ύστερα από τις διακοπές της στην Μύκονο, θέλησε να περάσει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού της στην όμορφη Σέριφο! Σίγουρα το έκανε για να δει τις ομορφιές του νησιού, να γεμίσει μπαταρίες αλλά και για να ηρεμήσει ψυχολογικά!

Η όμορφη Ιωάννα μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές φωτογραφίες στο instagram από τα νησιά που περνάει τις διακοπές της με τα υπέροχα ρούχα και μαγιό, κυρίως από την εταιρία ρούχων που έχει, την Bubblegun.

Αυτή τη φορά όμως η τολμηρή Ιωάννα Τούνη, φόρεσε κάτι που "έριξε" το Instagram και μας διευκρίνισε να μην την ρωτήσουμε από πού το πήρε καθώς... το έφτιαξε μόνη της!

Πιο συγκεκριμένα μας είπε: «Μην με ρωτήσετε για το φόρεμα κορίτσια, δεν είναι Bubblegun, ένα σεντόνι υπέρδιπλο είναι που το στυλιζάρισα με μια ζώνη! Τι να κάνω; Στην ανάγκη αυτοσχεδιάζω Για πείτε! Το πέτυχα;;»,

Ναι, πολύ καλά διαβάστε, στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, μας παρουσιάζει ένα εξαιρετικό φόρεμα - τουαλέτα στο χρώμα της άμμου που είναι φτιαγμένο από ένα υπέρδιπλο σεντόνι! Η φωτογραφία μέσα σε πολύ λίγες ώρες έφτασε τα 80.000 like!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο Instagram που πήρε 80.000 likes

Όπως βλέπουμε λοιπόν, το μάτι της Ιωάννας.. "κόβει" και μπορεί να φτιάξει από το μηδέν ένα πολύ όμορφο φόρεμα το οποίο το υποστηρίζει τέλεια, και μπορεί άνετα να μπερδέψει τον κόσμο καθώς πολλοί νόμιζαν πως ήταν πραγματικό.

Ιωάννα Τούνη μαγιό

Τώρα αναμένουμε να δούμε και την χειμερινή κολεξιόν της στην Bubblegun η οποία όσο πάει γίνεται και καλύτερη και αυτό φαίνεται από την αγάπη του κόσμου για τα ρούχα της. Αν κρίνουμε λοιπόν από τα δείγματα που μας δείχνει η Ιωάννα , η νέα της συλλογή θα είναι σίγουρα εντυπωσιακή και την περιμένουμε πως και πως!

Δες επίσης με ποιά φωτογραφία η Ιωάννα έριξε το instagram