GNTM 3: Η "σωσίας" της Ηλιάνας Παπαγεωργίου άφησε άφωνους τους κριτές!

Είναι ολόιδιες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Η

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 ξεκίνησε πολύ δυναμικά καθώς η πρώτη κιόλας διαγωνιζόμενη, ήταν μία "σωσίας" της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το νεαρό μοντέλο κατάφερε να αφήσει άφωνους τους 4 κριτές με την ομορφιά του και το ταλέντο του!

H Μαριαγάπη είναι 19 ετών και σπουδάζει fashion styling, ενώ η μητέρα της ήταν μοντέλο στη δεκαετία του 90 και γνωστή της Βίκυς Καγιά, την οποία χθες κάποιος διαγωνιζόμενος την παρομοίασε με χταπόδι. Δείτε το απίστευτο σκηνικό.

Η Μαριαγάπη έχει ακριβώς ίδιο κούρεμα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πολλά χαρακτηριστικά τους είναι παρόμοια. Εννοείται πως κατάφερε να πάρει 4 ναι από τους κριτές με πολύ μεγάλη άνεση.

Δείτε εδώ την ομοιότητα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την παίκτρια του GNTM 3

Ηλιάνα Παπαγεωργίου GNTM

Η Ελευθερία Καρνάβα στο GNTM 3 - Άφωνοι οι κριτές

Η Ελευθερία Καρνάβα θα εμφανιστεί στο σημερινό 15/9 επεισόδιο του GNTM 3 και θα αφήσει άφωνους τους τέσσερις κριτές του ριάλιτι μοντέλων.

Η πρώην παίκτρια και golden pass, θα γυρίσει στα παλιά μόνο για ένα επεισόδιο και ο λόγος είναι απλά... απίστευτος. Δεν πρόκειται να διαγωνιστεί ξανά, αλλά θα περπατήσει στην πασαρέλα της audition για κάτι που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, θα πάει στο GNTM η Ελευθερία Καρνάβα σε... αρσενικό με αποτέλεσμα να «τρελαθούν» οι κριτές με το που τον δουν.

Μετά λοιπόν από την audition του, θα κάνει την εμφάνιση της το μοντέλο και όπως είναι λογικό θα αποθεωθεί.
Να σημειώσουμε πως, κοντραρίστηκαν σκληρά Άγριες Μέλισσες και GNTM 3. Αυτά είναι τα νούμερά τους.