Σημαντική ενημέρωση από τον Χρήστο Μάστορα

Σας αφορά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σημαντική ενημέρωση από τον Χρήστο Μάστορα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να κάνει μία πολύ σημαντική ενημέρωση για τους διαδικτυακούς του φίλους και για όλους τους φανς του συγκροτήματός του, Μέλισσες.

Αυτή είναι η σημαντική ενημέρωση του Χρήστου Μάστορα

«Συνεχίζουμε με ασφάλεια! Λίγο μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας, σας ενημερώνουμε ότι οι επόμενες συναυλίες μας, από αύριο 16 μέχρι και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν κανονικά, καθώς η χωρητικότητα της Τεχνόπολης είναι ήδη εντός των επιτρεπτών ορίων. Ισχύουν όλα τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί.

Συνεχίζουμε να τηρούμε όλα τα μέτρα, κρατάμε τις αποστάσεις, καθόμαστε στην καρέκλα μας, φοράμε μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και με απόλυτη ασφάλεια απολαμβάνουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες από την πιο χαρακτηριστική σκηνή της πόλης», έγραψε η Τεχνόπολη στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, ενώ οι Μέλισσες έκαναν αναδημοσίευση και ενημέρωσαν πως η προγραμματισμένη συναυλία τους θα γίνει κανονικά αύριο 16/9.

Μάλιστα να πούμε πως η συγκεκριμένη συναυλία θα προβληθεί σε live streaming. Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Χρήστου Μάστορα.

Χρήστος Μάστορας συναυλία

Χαρές για τον Χρήστο Μάστορα

Μεγάλες χαρές ανακοινώθηκε πριν από λίγα μόλις λεπτά για τον Χρήστο Μάστορα και το επιτυχημένο συγκρότημά του, Μέλισσες. Συγκεκριμένα ο αγαπημένος τραγουδιστής και οι συνεργάτες του ετοιμάζονται να κάνουν μία εντυπωσιακή συναυλία στην Αθήνα.

Είναι πλέον βέβαιο πως ότι αγγίζουν οι Μέλισσες γίνεται... χρυσός. Το συγκρότημα έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό με αποτέλεσμα κάθε νέο κομμάτι που κυκλοφορεί να γίνεται άμεσα μεγάλη επιτυχία.

Πρόσφατα, το τραγούδι «Βικτώρια» ξεπέρασε τα 5,000,000 views στο Youtube, σε ένα βίντεο κλιπ όπου πρωταγωνιστεί και η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, Χριστίνα Παπαδέλη.

Αυτές είναι οι χαρές που ανακοινώθηκαν για τον Χρήστο Μάστορα

Το live λοιπόν που έχουν προγραμματίσει να κάνουν στις 16 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη οι Μέλισσες, βγήκε sold out!

Ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους και γενικότερα το κοινό που στηρίζει καθημερινά το συγκρότημά του.

Χρήστος Μάστορας Μέλισσες