GNTM 3: Η εντυπωσιακή είσοδος της Ελευθερίας Καρναβά και η κριτική της στον... σωσία της

Του έδωσε το ναι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Η εντυπωσιακή είσοδος της Ελευθερίας Καρναβά και η κριτική της στον... σωσία της

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, γνωρίσαμε τον Samuel ο οποίος είναι σωσίας της Ελευθερίας Καρναβά. Εκείνη με τη σειρά της έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο και έκανε τη δική της κριτική στον νέο διαγωνιζόμενο, αποκαλύπτοντας το χαρακτηριστικό που δεν της αρέσει.

Ο Samuel πήγε στην audition του GNTM και το πρώτο πράγμα που σχολίασε η Βίκυ Καγιά ήταν ότι της θύμιζε πολύ την Ελευθερία Καρναβά, το golden pass της περασμένης χρονιάς.

Οι δυο τους μάλιστα αποκάλυψαν πως γνωρίστηκαν καθώς χάθηκαν μαζί ενώ έψαχναν να βρουν το χώρο που έγινε η οντισιόν.

Τελικά η Ελευθερία είπε ότι την προβληματίζει το ύψος του Samuel ωστόσο τον βρίσκει καλό diverse μοντέλο, ενώ νωρίτερα είδαμε ένα ακόμα diverse μοντέλο να παίρνει την wild card της Βίκυς Καγιά!

GNTM 3: Δίδαξε την τέχνη του «γύπινγκ» και πέρασε στο Bootcamp!

Οι εκπλήξεις φαίνεται πως δεν έχουν τέλος για το φετινό GNTM 3, καθώς είδαμε τον διαγωνιζόμενο ο οποίος μπήκε φουριόζος στην οντισιόν με σκοπό να διδάξει στους τέσσερις κριτές, την τέχνη του «γύπινγκ». Τελικά κατάφερε και να περάσει στο Bootcamp!

Ο Δημοσθένης είναι 29 ετών και ασχολείται με το μπάσκετ αλλά και με το … γύπινγκ! Είναι 1,88 και δεν έχει ασχοληθεί με το modelling ως τώρα, ωστόσο πιστεύει ότι η επιτυχία που έχει στις γυναίκες είναι ικανή για να τον μετατρέψει σε μοντέλο.

Στην οντισιόν του εξήγησε στους κριτές την τεχνική του, την οποία αποκάλεσε «γύπινγκ» ορμώμενος από τον τρόπο με τον οποίο επιτίθεται στα θηράματά του ο γύπας.

TAGS