Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τσάντα 1.450 ευρώ για να αφήσει την μικρή Μαρίνα στο σχολικό - Δείτε φωτογραφίες

Την κοιτούσαν όλοι για ακόμα μια φορά! Αποκλειστικά τα κλικς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τσάντα 1.450 ευρώ για να αφήσει την μικρή Μαρίνα στο σχολικό - Δείτε φωτογραφίες

Η σχολική χρονιά για την μικρή Μαρίνα ξεκίνησε και η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα όπως θα δείτε και στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr ντυμένη ναι μεν απλά αλλά... κρατώντας και στα χέρια της μια τσάντα των 1.450 ευρώ.

Μόνο χαρά και συγκίνηση για την «ωραία Ελένη», που την περασμένη Δευτέρα είδε και τη μικρότερη κόρη της να περνά για πρώτη φορά τις πόρτες του St Catherine's (δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σχολείου εδώ).

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Σε μια σχολική χρονιά διαφορετική από τις υπόλοιπες, η Μαρίνα ξεκίνησε το νηπιαγωγείο, με την παρουσιάστρια να απαθανατίζει τις πρώτες στιγμές της με κάθε λεπτομέρεια - ακόμα και την τσάντα με το όνομά της και το σήμα του βρετανικού σχολείου. Αυτές οι μέρες ανήκουν ούτως ή άλλως στα παιδιά της, καθώς, μετά τη συνειδητή απόφασή της να μην ασχοληθεί φέτος με την τηλεόραση, εκείνη βρίσκεται στο πλευρό τους και θέλει για πρώτη φορά να χαρεί στιγμές μαζί τους, χωρίς το άγχος που ακολουθούσε τις προηγούμενες χρονιές για το στήσιμο και την παρουσίαση της εκπομπής της λίγες ώρες αργότερα.

«Θα ήθελα πολύ να τη δω αυτή την εικόνα, την ώρα που θα μπαίνει μέσα», είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια περιγράφοντας πέρυσι πώς φανταζόταν τη στιγμή που θα συνοδεύσει για πρώτη φορά την κόρη της, ωστόσο το σχολείο επιτρέπει στους γονείς να πλησιάσουν με τα παιδιά τους μέχρι ένα σημείο πριν τα παραδώσουν. Εννοείται, βέβαια, πως ο κόσμος αναγνώρισε κατ' ευθείαν την παρουσιάστρια και όλοι τη ρωτούσαν για τα σχέδιά της, με την Ελένη, ωστόσο, να κρατά κλειστά τα χαρτιά της.

Τι φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη για να αφήσει την μικρή Μαρίνα στο σχολικό - Η τσάντα 1.450 ευρώ και όλες οι λεπτομέρειες

Η Ελένη Μενεγάκη την συγκεκριμένη ημέρα επέλεξε να φορέσει τζιν πουκάμισο και παντελόνι (παρόμοια θα βρεις στα Levi's με 80 € και 120 € αντίστοιχα στο Notos.gr), ζώνη Carolina Herrera και τσάντα Gucci 1.450 €!

Μενεγάκη στο σχολείο με μικρή Μαρίνα περιοδικό You

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ