Άγριες Μέλισσες: "Όταν μάθει ο Δούκας την απιστία της γυναίκας του θα..." - Spoiler μεγατόνων από τον Λεωνίδα Κακούρη

Αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες:

Ο Λεωνίδας Κακούρης, γνωστός και ως "Δούκας" είναι η πιο εμβληματική φυσιογνωμία των Άγριων Μελισσών! Παραχωρώντας μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU μίλησε για πολλά πράγματα και ένα από αυτά ήταν και την αντίδρασή του όταν μάθει την...απιστία της γυναίκας του στην σειρά.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Το spoiler του Λεωνίδα Κακούρη για τον Δούκα από τις Άγριες Μέλισσες

Λεωνίδας Κακούρης spoiler για Άγριες Μέλισσες περιοδικό You συνέντευξη

Το Διαφάνι στον δεύτερο κύκλο που ήδη ξεκίνησε είναι σε αναταραχή. Ξεκινώ με το άσβεστο ειδύλλιο του Μελέτη και της Πηνελόπης. Ακόμα και για ήθη εκείνης της εποχής είναι πρωτόγνωρος ο δεσμός μεταξύ των δύο ξαδελφιών...

Είναι, αλλά θα μπορούσε να έχει συμβεί. Η γνώση ότι είναι ξαδέλφια ήρθε αφού είχε φουντώσει το ειδύλλιο. Αν έχει προχωρήσει ένα ειδύλλιο ακόμα και αν είναι απαγορευμένο, είναι δύσκολο να το καθυποτάξεις.

Εκτός αν αποκαλυφθεί στη συνέχεια ότι δεν υπάρχει συγγενικός δεσμός...

Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα. Μπορεί, για παράδειγμα, να φύγει ο Μελέτης και να γνωρίσει μια άλλη κοπέλα πριν επιστρέψει ξανά στο Διαφάνι. Θα δείξει!

Θα συγχωρήσει την απιστία της συζύγου του ο Δούκας ή θα την εκδικηθεί; Και από την άλλη πλευρά πώς θα συμπεριφερθεί στην Ασημίνα, τυπικά μητέρα του πρώτου εγγονού, αλλά και αδελφή της φόνισσας του γιου του;

Αυτά είναι τα ζητήματα που πρέπει να διαχειριστεί, είναι μια ευκαιρία για μένα να δημιουργήσω πάνω στον ρόλο. Συζήτησα πρόσφατα με τη σεναριογράφο μας, τη Μελίνα Τσαμπάνη, για το πώς θα γίνει η επιστροφή του Δούκα στο χωριό, γιατί θα τον βλέπουμε να έχε λείψει για κάποια χρόνια, αφού έχει τελειώσει η δίκη της Λενιώς και αφού μάθει την απιστία της γυναίκας του. Θα παρακολουθεί ωστόσο τι συμβαίνει στο χωριό, έτοιμος να επέμβει αν χρειαστεί. Κάνει τεράστια προσπάθεια για να σβήσει μέσα του την προδοσία που ένιωσε από τη Μυρσίνη, θα τον ταλαιπωρήσει πολύ καιρό αυτό το θέμα. Τον εγγονό του θα τον δει πια σε μεγαλύτερη ηλικία. Ο Δούκας έχει έναν δικό του κώδικα τιμής, πολύ ισχυρό, δύσκολα μετακινείται από αυτόν για να μπορεί να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα. Από την άλλη είναι βαθιά ερωτευμένος με τη γυναίκα του και ξαφνικά γκρεμίστηκε ο κόσμος του.

Θα δούμε την ευαίσθητη πλευρά του;

Ναι, θα τη δούμε. Ειδικά σε αυτή την συνάντηση με τον εγγονό του παρουσία, μάλιστα, της Μυρσίνης.

Ποια σκηνή που έχετε γυρίσει μέχρι στιγμής στη σειρά σάς επηρέασε συναισθηματικά;

Πολύ δυνατή σκηνή ήταν εκείνη της δολοφονίας του Γιάννου. Την κουβαλούσα μέσα μου για πολλές μέρες. Οι σκοτεινοί ρόλοι, οι δύσκολοι χαρακτήρες, όπως ο Δούκας, για έναν ηθοποιό είναι μια πρόκληση. Θα πρέπει να διαχειριστεί παράλληλα το σκοτάδι και το φως.

Αν έχετε μια ιδέα για τον ρόλο θα τη μοιραστείτε με την σεναριογράφο;

Eίχα μια σκέψη που τη μετέφερα πρόσφατα στην Μελίνα γι' αυτό το “αγκάθι” που έχει μπει ανάμεσα στον Δούκα και στη Μυρσίνη. Της πρότεινα στην επιστροφή του ο Δούκας να μη λέει καθόλου το όνομά της. Και τη στιγμή που θα το ξαναπεί θα σημαίνει ότι κάτι δηλώνει, πως θα έχει πια μαλακώσει το θυμικό του.

Δείτε εδώ ποιοι 3 ηθοποιοί πεθαίνουν από την σειρά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ