Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Απίστευτα σικ εμφάνιση με μάσκα στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πόσο κόστισε η τσάντα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Απίστευτα σικ εμφάνιση με μάσκα στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος αυτού Μαρέβα Γκραμπόσκι έκαναν προσφάτως μια από τις πιο σικάτες εμφανίσεις τους τηρώντας πλήρως τα μέτρα για τον κορωνοϊό, φορώντας μάσκα.

Κάθε Σεπτέμβριο σύσσωμος ο πολιτικός και επιχειρηματικός κόσμος αλλά και oι πολίτες περιμένουν την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης με τις πολυαναμενόμενες εξαγγελίες του πρωθυπουργού. Φέτος, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν αφού στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19, το σκηνικό στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» δεν θύμιζε σε τίποτε άλλες χρονιές. Με αραιά τοποθετημένα καθίσματα, καθόλου χειραψίες και ελάχιστους φωτορεπόρτερ, η εικόνα ήταν ξένη αλλά και τόσο συνηθισμένη ταυτόχρονα. Όπως, μάλιστα, σχολίασε στην αρχή της ομιλίας του ο πρωθυπουργός, «η πανδημία δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση της 85ης Διεθνούς Έκθεσης με τα πολλά της εμπορικά περίπτερα», τονίζοντας πως η εικόνα της ομιλίας του, με μόλις 50 συμμετέχοντες, με μάσκες και αποστάσεις, «δίνει το μέτρο των ιδιαίτερων συνθηκών γύρω μας».

Φωτογραφίες από την σικάτη εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας - Πόσο κόστισε η τσάντα της

Λιτός και σοβαρός, ο πρωθυπουργός έφτασε στο συνεδριακό κέντρο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, τηρώντας κατά γράμμα τα μέτρα ασφαλείας, αφού και θερμομετρήθηκαν κατά την είσοδό τους στο κέντρο και φορούσαν την προστατευτική τους μάσκα. Με “ήσυχο”, low-profile στυλ και οι δύο έκαναν μια εμφάνιση που άρμοζε τέλεια στην περίσταση. Ο πρωθυπουργός, ντυμένος με κοστούμι του Γιώργου Παπαδόγαμβρου (είναι ο σχεδιαστής που εμπιστεύεται χρόνια για το ντύσιμό του), συνόδευε την “πρώτη κυρία” που ήταν υπέρκομψη ως συνήθως! Απλή και εντυπωσιακή, η Μαρέβα συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της, και εννοείται πως για μία ακόμα φορά απέδειξε πως έχει το δικό της προσωπικό στυλ! Η ίδια επέλεξε midi λευκή μακριά φούστα με πιέτες, Ζeus + Δione και από πάνω ένα ιβουάρ αμάνικο γιλέκο με ζώνη, ταιριάζοντάς τα με δερμάτινη τσάντα Zeus + Δione, αξίας €395, αλλά και με το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ σήμερα, τη λευκή της μάσκα!

Μαρέβα Μητσοτάκη μάσκα περιοδικό You

Δείτε εδώ, επίσης, την εμφάνιση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη για να αφήσει στο σχολικό την μικρή Μαρίνα. Φόρεσε τσάντα 1.450 ευρώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ