Δείτε την κόρη της Φραντζέσκας Μελά από το Big Brother 2 - Της έκαναν πρόταση να μπει φέτος στο παιχνίδι

Θα έφερνε τα πάνω κάτω στον αντρικό πληθυσμό! Αποκλειστικό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δείτε την κόρη της Φραντζέσκας Μελά από το Big Brother 2 - Της έκαναν πρόταση να μπει φέτος στο παιχνίδι

Η 40χρονη σήμερα Κύπρια Φραντζέσκα Μελά από το Big Brother 2 φωτογραφίζεται μετά από πολλά χρόνια πρώτη φορά με την κόρη της Ντανιέλα Αρτεμίου και τον εγγονό της για το YOU και συγκρίνει το χτες με το σήμερα του πιο πολυσυζητημένου reality, θυμάται και αναπολεί έρωτες και περιστατικά μέσα στο σπίτι και διηγείται ιστορίες που της άλλαξαν τη ζωή από τη συμμετοχή της και μετά.

“Φιλούθια”! Η χαρακτηριστική φωνή της από την άλλη άκρη του τηλεφώνου μού ξυπνά τόσες ευχάριστες αναμνήσεις... Το sexy θηλυκό του Big Brother 2, που γνώρισα τότε και είχε τύχει να της κάνω την πρώτη της συνέντευξη, το συναντώ18 χρόνια αργότερα και είναι εξίσου γοητευτικό αλλά πιο ώριμο και... γιαγιά πλέον του Μιχάλη, που κουρνιάζει στην αγκαλιά της...

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You

Τελικά η δημοσιότητα σε ένα reality τής τα χάρισε όλα... Και χρήμα και δόξα... Παρόλα αυτά την απόλυτη ευτυχία την βρήκε μόλις επέστρεψε στην αγκαλιά των παιδιών της Ντανιέλας και Αλέξανδρου στην Κύπρο... Η Φραντζέσκα Μελά δεν δίστασε, μόλις ένιωσε χορτάτη, να πάρει τη βαλίτσα της και να φύγει, -ποιος ξέρει γιατί;- ίσως επειδή μέσα στο σπιτικό της ένιωθε πιο ασφαλής...

Τι θυμάσαι από το Big Βrother 2 το 2002;

Θυμάμαι τα πάντα, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Τότε λόγω του νεαρού της ηλικίας μου και του χαρακτήρα μου ήθελα- και ακόμα θέλω- να δοκιμάσω νέες εμπειρίες. Έκανα φίλους με τους οποίους ακόμα και σήμερα -με τους μισούς σίγουρα- έχουμε επαφή και μιλάμε πολύ συχνά και, παρόλο που γεωγραφικά μπορεί να μη μας βολεύει να συναντηθούμε, σκεφτόμαστε μετά από τόσα χρόνια να κάνουμε ένα reunion... Δεν θέλω να ωραιοποιήσω καταστάσεις ή να ρίξω μπόλικη αστερόσκονη, αλλά αυτή είναι η άποψή μου, άλλοι συμπαίκτες μου μπορεί να έχουν αντίθετη γνώμη.

Ήσουν μία από τις πιο sexy παίκτριες και εάν θυμάμαι καλά παραλίγο νικήτρια;

Ναι, έφυγα την προηγούμενη του τελικού, κέρδισα το αυτοκίνητο, ήμουνα η πρώτη Κύπρια που πήρε μέρος στο παιχνίδι. Δεν ήμουνα μόνο εγώ sexy ήταν και άλλα κορίτσια όμορφα, πιστεύω όμως ότι το συγκεκριμένο reality είναι όπως το θέατρο, η παραγωγή έχει στο μυαλό της συγκεκριμένους ρόλους για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Ήμασταν μια μικρογραφία της τότε κοινωνίας, με συναισθήματα και καταστάσεις που διογκώνοναν μέσα στο σπίτι, κάποιοι έγιναν ζευγάρια και όταν επέστρεψαν στην κανονική ζωή χώρισαν. Σου επιβάλλουν τους συγκατοίκους σου, δεν τους επιλέγεις.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή που θυμάσαι;

Όταν μου έκαναν έκπληξη προς το τέλος του παιχνιδιού στη γιορτή της μητέρας και μου έφεραν την κόρη μου στο δωμάτιο επικοινωνίας. Έμεινε μια μέρα στο σπίτι και επιπλέον έκαναν ζωντανή σύνδεση με τον πατέρα μου. Επίσης θυμάμαι μια ακόμα συγκινητική στιγμή όταν γιόρτασα εκεί τα γενέθλιά μου μαζί με τον Μικρούτσικο, που έχουμε την ίδια μέρα, και μας είχε ετοιμάσει η παραγωγή ένα πολύ μεγάλο πάρτι.

Στο παιχνίδι πώς πήγες;

Έτυχε και ήθελε να μπει ο κολλητός μου και επειδή από παιδάκια όλα τα κάναμε μαζί συμπλήρωσα και εγώ μια αίτηση, όμως, δεν περιμέναμε να μας πάρουν, εξάλλου είχε σχεδόν τελειώσει η προθεσμία των συμμετοχών. Θα έπαιρναν παρόλα αυτά ακόμα ένα αγόρι ή κορίτσι που θα επέλεγε ο κόσμος. Εγώ, αντί να συμπληρώσω αίτηση, είχα στείλει βίντεο και τους άρεσε, έψαξαν να με βρουν και δυο μέρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι βρέθηκα μέσα. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα όταν με πήραν τηλέφωνο να έρθω στην Αθήνα τις επόμενες ώρες και ήμουν αμήχανη όταν μπήκα στο σπίτι γιατί το μυαλό μου ήταν αλλού, και αυτό φάνηκε, ειδικά τις πρώτες μέρες... Δεν είχα παρακολουθήσει καθόλου το πρώτο Big Brother, γιατί στην Κύπρο δεν ήμασταν τόσο εξοικειωμένοι τότε με τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Εάν έμπαινα στο παιχνίδι τώρα θα σκεφτόμουν πολύ πιο στοχευμένα. Τότε λόγω της νεανικής μου αφέλειας δεν είχα στο μυαλό μου ούτε το έπαθλο ούτε τη δημοσιότητα, δεν είχα προλάβει καν να καταλάβω τι συμβαίνει.

Αυτή είναι η κόρη της Φραντζέσκας Μελά που δέχτηκε πρόταση να πάει στο Big Brother φέτος

Κόρη Φραντζέσκας Μελά Big Brother

Δείτε, επίσης, εδώ το σκάνδαλο που ξέσπασε με παίκτρια του ριάλιτι! Κυκλοφόρησε ροζ βίντεό της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1.5 ΕΥΡΩ