Αγνώριστη η Μαρία Ηλιάκη - Δημοσίευσε φωτογραφία από το 1997

Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Μαρία Ηλιάκη - Δημοσίευσε φωτογραφία από το 1997

Η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα της προσωπικής της και επαγγελματικής της ζωής. Αυτή τη φορά η δημοσιογράφος επέλεξε να ανεβάσει μια φωτογραφία από την δεκαετία του 90!

Το 1997 λοιπόν η Μαρία ταξίδεψε μόνη της για πρώτη φορά στο εξωτερικό και μάλιστα για να παρακολουθήσει την συναυλία του Michael Jackson στο Μόναχο! Όπως μας είπε, είχε κερδίσει τη εισιτήρια σε ένας διαγωνισμό και δεν πίστευε ότι ζούσε κάτι τέτοιο!

“Μα δείτε τι ξέθαψα...1997...Μόναχο...είχα κερδίσει σε έναν διαγωνισμό - τυχερή από μικρή - ενός περιοδικού και παρακολούθησα το History Tour του Michael Jackson...πρώτη φορά στο εξωτερικό χωρίς γονείς...σε ένα τέτοιο γεγονός!Φανταστειτε την κατάσταση μου...απο τον πανικό και τον ενθουσιασμό μου ... έβγαλα μόνο 2-3 φωτογραφίες” έγραψε η Μαρία Ηλιάκη! Δείτε επίσης τις τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της.

Μαρία Ηλιάκη στην εφηβεία
Μαρία Ηλιάκη φωτογραφία από την εφηβεία

Μαρία Ηλιάκη: Βγήκε το αποτέλεσμα του τεστ κορωνοϊού

Σε τεστ κορωνοϊού υποβλήθηκε η Μαρία Ηλιάκη γυρίζοντας από τις καλοκαιρινές της διακοπές , το αποτέλεσμα βγήκε αμέσως.

Το περισσότερο μέρος του καλοκαιριού η Μαρία Ηλιάκη το πέρασε στην Ζυρίχη δίπλα στον αγαπημένο της Στέλλιο Μανουσάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να πέρασε μαζί του μερικές ημέρες στην Κρήτη, όπου την έιδαμε να ξεφαντώνει ωστόσο βρέθηκε και στην Ελβετία ώστε να βρίσκεται στο πλευρό του. Η Μαρία Ηλιάκη άλλωστε, είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Όταν λοιπόν γύρισε από τις καλοκαιρινές της διακοπές υποβλήθηκε σε τεστ για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά αλλά και να εξασφαλίσει ότι τα κοντινά της πρόσωπα θα είναι ασφαλή όταν θα έρθουν σε επαφή μαζί της.

Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μάσκα προστασίας κάνοντας το σήμα της νίκης.

Έτσι, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έκανε το τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε “αρνητικό”.

«Κάναμε και το COVID τεστ σήμερα! Όλα καλά!», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη.

Μαρία Ηλιάκη τεστ κορωνοιού