Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τον ρώτησαν για Λασκαράκη - Σουλτάτο και απάντησε ειρωνικά!

Το Q&A στο instagram δεν πήγε και τόσο καλά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τον ρώτησαν για Λασκαράκη - Σουλτάτο και απάντησε ειρωνικά!

Σε ένα από τα διαλειμμάτα που έκανε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τις ανάγκες της σειράς, «Έλα στη θέση μου» ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων.

Ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Οι ερωτήσεις φυσικά και ήταν πολλές, και κάποιες μάλλον δεν ήθελε να τις απαντήσει ο ηθοποιός καθώς αφορούσαν την πρώην σύζυγο του Βάσω Λασκαράκη και τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο!

Ο Γίαννη Τσιμιτσέλης έδειξε να ειρωνεύεται όταν τον ρώτησαν γιατί χώρισε με τη Βάσω Λασκαράκη. Ήταν μια αρκετά αδιάκριτη ερώτηση και δείτε την απάντηση του ηθοποιού! Δείτε εδώ τι αποκάλυψε 3 χρόνια μετά το διαζύγιο του!

Τσιμιτσέλης απαντάει για τον χωρισμό του

Μια ακόμα αρκετά προσωπική ερώτηση ήταν αν μιλάει με τον σύζυγο της πρώην γυναίκας του, Λευτέρη Σουλτάτο με τον ηθοποιό να δείχνει αρκετά κουλ!

Τσιμιτσέλης απαντάει για Σουλτάτο

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλάει για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού! Θέλει ή όχι;

O Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. Θα έκανε ένα αδερφάκι στην Εύα ή όχι; « Φαντάζομαι θα υπήρχαν και ζήλιες, αν υπήρχε και άλλο παιδάκι» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show" ήταν το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν θα ήθελε να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι.

«Δεν είναι μέσα στα “θέλω” μου να ξανακάνω παιδί, τουλάχιστον τώρα. Ποτέ μη λες ποτέ. Προς το παρών απολαμβάνω την κόρη μου έτσι και αλλιώς και έχω όλη την προσοχή. Φαντάζομαι θα υπήρχαν και ζήλιες, αν υπήρχε και άλλο παιδάκι. Θα ήθελα σίγουρα να έχει ένα αδελφάκι η Εύα, θα ήταν καλό αλλά ίσως έπρεπε να γίνει τα προηγούμενα χρόνια, ηλικιακά», απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.