Σοκ: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ηθοποιός από το "Παρά Πέντε

Θλίψη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ηθοποιός από το

Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός που είχε παίξει στην σειρά "Παρά Πέντε". Σοκαρισμένη η οικογένεια του ηθοποιού, καθώς βρήκαν τον άνθρωπό τους νεκρό στο σπίτι του!

Μια δυσάρεστη είδηση ήρθε στο φως, το απόγευμα της Τρίτης, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Μια είδηση που αφορά στον θάνατο ενός γνωστού Έλληνα ηθοποιού με πλήθος θεατρικών και τηλεοπτικών συμμετοχών στο ενεργητικό του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χαδίνη, ο οποίος και έφυγε από τη ζωή καθώς βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός από τον γιο του. Θρήνος και για την ηθοποιό Τζένη Μιχαηλίδου!

Την συγκεκριμένη είδηση για το θάνατο του Γιώργου Χαδίνη έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση που πραγματοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Νεκρός ηθοποιός απο παρα πέντε

Παρά Πέντε: 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς ξανά μαζί αγαπημένοι πρωταγωνιστές

Μπορεί να έχουν περάσει 13 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Παρά Πέντε», ωστόσο θα δούμε ξανά μαζί δυο αγαπημένους πρωταγωνιστές.

Ο λόγος για τον Αργύρη Αγγέλου ο οποίος το φετινό χειμώνα θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ξυπόλητοι στο πάρκο» στο θέατρο Νέος Ακάδημος, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ.

Στο πλευρό του θα βρεθεί η Ελένη Κρίτα η όπως την είχαμε γνωρίσει η «Μαριλένα».

Ο Αργύρης Αγγέλου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους.

«Για το Ελενάκι τι να σας πρώτο πω? Γνωριστήκαμε και δουλέψαμε για πρώτη φορα πριν 15 χρόνια στο Παρά 5 παίζοντας την μητριά μου! Μετά στο musical Blood brothers έπαιξε την μητέρα μου. Φέτος στο @xypolitoistoparko_2020 θα παίξει την πεθερά μου. Και θα είναι η πιο γλυκιά πεθερουλα του κόσμου!!! Δεν ξέρω τι άλλο έχει μείνει Έλενη μου, αλλά είμαι τόσο χαρούμενος που ξαναβρισκομαστε!!! Ανυπομονω!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ελένη Ακρίτα - Αγγέλου παρά πέντε