Ραγδαίες τηλεοπτικές εξελίξεις με τον Λάκη Λαζόπουλο

Έσκασε τώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγδαίες τηλεοπτικές εξελίξεις με τον Λάκη Λαζόπουλο

Τα πάνω κάτω έρχονται στα τηλεοπτικά με την συγκεκριμένη είδηση πως ο Λάκης Λαζόπουλος θα επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, ο ηθοποιός αναμένεται να «χτυπήσει» ξανά με το «Τσαντίρι» του όχι με την έναρξη του β’ μισού της σεζόν, αλλά μέσα στην Άνοιξη, συγκεκριμένα την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, καθώς το πρόγραμμά του είναι επιβαρυμένο λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων.

Σύμφωνα, πάντως, με όσα είχε πει ο ίδιος ο Λαζόπουλος στο φινάλε του τελευταίου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στo OPEN τον Ιούνιο του 2019 δεν είχε σκοπό να επιστρέψει…

«Εκείνο που θέλω να ξέρετε είναι ότι σε αυτό το ‘Τσαντίρι’ ίσως εγώ να είχα περισσότερη ανάγκη από εσάς να περάσω καλά γι’ αυτό και σας ευχαριστώ πολύ που το νιώσατε και μου δώσατε αυτή τη χαρά. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ευγνώμων πάντα στους ανθρώπους για ότι και αν συμβαίνει. Είμαι ευγνώμων ακόμα και στο κανάλι που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία μαζί σας. Με συνείδηση επέλεξα να είμαι στο κανάλι αυτό γιατί δεν θα μου άρεσε να ξανασηκώσω το βάρος του επηρεάζειν, ας επηρεάσουν οι άλλοι, οι αντικειμενικοί.

Εγώ είμαι και θα παραμείνω υποκειμενικός. Δεν αντέχω να ζω με τόσους αντικειμενικούς γύρω μου και αποφάσισα να γίνω υποκειμενικός. Και επειδή τους στόχους μου αυτούς που είχα στο μυαλό μου από παιδί, ο θεός με βοήθησε να τους πραγματοποιήσω, μπορώ να πω ότι τα πήγα καλά. Τώρα περνάω στον τρίτο μεγαλύτερό μου στόχο, να ηρεμήσω και να δημιουργήσω αυτά που έχω καλά κρυμμένα στο μυαλό μου. Αλ Τσαντίρι Νιουζ και δεν… επανέρχομαι», είχε πει τότε.

Δείτε εδώ, ωστόσο, με τι ασχολείται μέχρι στιγμής!

"Κατέρρευσε" ο Λάκης Λαζόπουλος μπροστά στις κάμερες - Τι συνέβη

Στην κάμερα της εκπομπής Love it, του ΣΚΑΙ, μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος και κατέρρευσε συναισθηματικά αναφερόμενος στο θάνατο της γυναίκας του.

Ο Λάκης αρχικά μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση λέγοντας: «Η απόφαση για να υπάρχει αυτού του είδους το γέλιο, αφορά τους ανθρώπους που ηγούνται στα κανάλια, δεν είναι δικό μου το κανάλι να ανοίξω την πόρτα και να μπω»,

Στην συνέχεια, συγκινημένος ο Λάκης Λαζόπουλος, όταν η κουβέντα πήγε στην απώλεια της αγαπημένης του Τασούλας, ανέφερε βουρκωμένος: «Μόνο που σκέφτομαι πόσο εκατό φορές πιο δύσκολη θα είχε γίνει η κατάσταση, γιατί εμείς επειδή τον τελευταίο καιρό έπρεπε να πάμε στο εξωτερικό για να κάνουμε θεραπεία, δεν θα μπορούσαμε να πάμε. Δεν θα ήθελα να το είχε περάσει αυτή την δύσκολη περίοδο».

Για το βιβλίο που έγραψε για εκείνη, ο Λάκης Λαζόπουλος λέει: «Τώρα είναι πιο δύσκολο γιατί το ξέρεις όλο. Όταν το ζεις, το ζεις αποσπασματικά. Όταν το γράψεις είσαι αναγκασμένος να θυμηθείς πολλά πράγματα, πιθανώς που και να μην τα ήθελες».

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο παρακάτω βίντεο