Ηλιάνα: Οι ευχές των κριτών του GNTM 3 - "Μας λείπεις!"

Ποιος δεν την ευχήθηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιάνα: Οι ευχές των κριτών του GNTM 3 -

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας η εκπομπή “Pop Up” με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πολύς ήταν ο κόσμος που της ευχήθηκε να πάνε όλα καλά στην νέα της αρχή, μέσα σε αυτούς και οι κριτές του GNTM3!

Το μοντέλο καλωσόρισε τους τηλεθεατές και με το πιο λαμπερό χαμόγελο τους υποσχέθηκε ότι θα τους κρατάει την καλύτερη μεσημεριανή παρέα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν σταμάτησε στιγμή να δέχεται ευχές από αγαπημένα της πρόσωπα για το νέο της επαγγελματικό βήμα ως παρουσιάστρια. Ανάμεσα, λοιπόν, σε αυτούς που θέλησαν να ευχηθούν δημόσια μέσω του Instagram ήταν οι κριτές του GNTM.

Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ζενεβιέβ Μαζαρί της ευχήθηκαν τα καλύτερα, αλλά εξέφρασαν δημόσια πόσο τους λείπει από το GNTM. Δείτε την ανάρτηση του Snik λίγο πριν την πρεμιέρα της Ηλιάνας!

Η μόνη κριτής που δεν έκανε κάποια δημόσια ανάρτηση για να ευχηθεί στην νέα αρχή της Ηλιάνας ήταν η Βίκυ Καγιά.

Δείτε τις αναρτήσεις των κριτών με τις ευχές!

Ο Μπράτης εύχεται στην Ηλιάννα
Ο Σκουλός εύχεται στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Η Ζενεβιέβ εύχεται στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

GNTM 3: Η "σωσίας" της Ηλιάνας Παπαγεωργίου άφησε άφωνους τους κριτές!

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 ξεκίνησε πολύ δυναμικά καθώς η πρώτη κιόλας διαγωνιζόμενη, ήταν μία "σωσίας" της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το νεαρό μοντέλο κατάφερε να αφήσει άφωνους τους 4 κριτές με την ομορφιά του και το ταλέντο του!

H Μαριαγάπη είναι 19 ετών και σπουδάζει fashion styling, ενώ η μητέρα της ήταν μοντέλο στη δεκαετία του 90 και γνωστή της Βίκυς Καγιά, την οποία χθες κάποιος διαγωνιζόμενος την παρομοίασε με χταπόδι.

Η Μαριαγάπη έχει ακριβώς ίδιο κούρεμα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πολλά χαρακτηριστικά τους είναι παρόμοια. Εννοείται πως κατάφερε να πάρει 4 ναι από τους κριτές με πολύ μεγάλη άνεση.

Δείτε εδώ την ομοιότητα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την παίκτρια του GNTM 3

Σωσίας Ηλιάνας Παπαγεωργίου