Αποκάλυψη! Στον πλαστικό χειρουργό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Τι πείραξε;

Το αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη! Στον πλαστικό χειρουργό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Τι πείραξε;

Για πρώτη φορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε δημόσια πως έχει επισκεφθεί στο παρελθόν πλαστικό χειρούργο! Συγκεκριμένη η δημοσιογράφος εμφανίστηκε στην εκπομπή των Κου Κου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε αυτό!

«Έχω κάνει αισθητική επέμβαση. Έχω φτιάξει το στήθος μου πριν από ένα χρόνο. Εντάξει δεν βγάζει και μάτι ρε παιδιά», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε την δήλωση της Ευρυδίκης στο βίντεο που ακολουθεί και συγκεκριμένα στο λεπτό 1:34.

Δείτε εδώ τι έχει αποκαλύψει και η Μαρία Καλάβρια για τις πλαστικές!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Με λευκό μπικίνι και χωρίς φίλτρα - Έτσι είναι το αληθινό της σώμα

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δε δίστασε να ποζάρει κάτω από το νερό με το λευκό της μπικίνι και να μην προσθέσει καθόλου φίλτρα, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους, το αληθινό της σώμα.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της. Το σώμα της είναι καλογυμνασμένο και προσεγμένο, ενώ είναι γνωστό πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προσέχει πολύ την διατροφή της και δεν υποκύπτει συχνά σε πειρασμούς που μπορεί να την βγάλουν από το πρόγραμμά της.

Ως λάτρης του Instagram, δεν παρέλειψε να ανεβάσει την πρώτη λήψη από τις διακοπές της στην Κρήτη. Το καλοκαίρι δείχνει να μην έχει τέλος για την παρουσιάστρια, η οποία πριν από λίγες μέρες έκανε διακοπές με σκάφος στη Σαντορίνη, στο πλευρό του αγαπημένου της Κωνσταντίνου Βασάλου.