Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Γιαννιά - "Δεν το χωράει ο νους μου..."

Πένθος για τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Γιαννιά -

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Γιώργος Γιαννιάς, ο οποίος πενθεί την απώλεια ενός πολύ καλού του φίλου και γνωστού επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τον Πέτρο Μουρατίδη που πέθανε μετά από επιπλοκές του κορονοϊού. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση το μεσημέρι της Τετάρτης με ανάρτησή του στα social media.

Στο σπαραχτικό μήνυμα ο Γιώργος Γιαννιάς έγραψε χαρακτηριστικά: «Βαθιά θλίψη σήμερα κι από εδώ και πέρα ... φίλε μου καλέ σ’ αγαπούσα πολύ και θα σ’ αγαπώ για πάντα .. δε το χωράει ο νους μου.. θα μου λείψεις πολύ.. καλό ταξίδι».

Πένθος για τον Γιώργο Γιαννιά

Ο τραγουδιστής συνόδευσε την ανάρτησή του με μια κοινή του φωτογραφία με τον φίλο του, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ηθοποιός απο το "Παρα Πέντε"

Βαρύ πένθος για την Μελίνα Μακρή

Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή. Η τραγουδίστρια έχασε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο καθώς ο πεθερός της έφυγε από την ζωή. Τι έγραψε στην ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook;

Ο πατέρας του συζύγου της Στάθη Λαγογιάννη έφυγε από την ζωή. Η Μελίνα Μακρή είχε τεράστια αδυναμία στον πεθερό της και δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Γιάννη μου...Ήσουν και θα είσαι ο μπαμπάς της καρδιάς μου....Ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, πάντα μια αγκαλιά ανοιχτή και μια καλή κουβέντα ....Ο καλύτερος πεθερός που θα μπορούσα να έχω.... Σε αγαπώ πάρα πολύ ... καλό Παράδεισο.....», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε μια φωτογραφία του.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση.