Έξαλλη η Ελένη Ράντου: Ξέσπασε στο Facebook - «Πώς μαθαίνεις να μη ζεις;»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ελένη Ράντου: Ξέσπασε στο Facebook - «Πώς μαθαίνεις να μη ζεις;»

Έξαλλη έγινε η Ελένη Ράντου με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα η ελληνική κυβέρνηση για τον κορωνοϊο και ξέσπασε μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook.

Η ηθοποιός μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο της θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα της, θέλοντας να περάσει έτσι ένα δυνατό μήνυμα.

«Νέα μέτρα σήμερα στην πόλη... Νέος φόβος σήμερα στην πόλη.... Και μου ήρθε στο μυαλό που πάντα στα δύσκολα κόλλαγε το μυαλό μου σ' αυτή την ερώτηση πόσο θα κρατήσει; Πότε θα περάσει; Κανείς δεν ξέρει. Μάθαμε να μη πληρωνόμαστε να μη διαμαρτυρόμαστε να μη σκεφτόμαστε να μην αναπνέουμε ελεύθερα ...

Άντε σιγά σιγά να μάθουμε και να μη ζούμε. Μόνο με το στενό μας κύκλο λέει. Νέες γνωριμίες δεν ενδείκνυνται. Για την υγεία μας! Πώς μαθαίνεις να ζεις έτσι; Πώς μαθαίνεις να μη ζεις; Ξέρει κανείς; Στην υγειά μας εύχομαι» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου.

Δείτε ωστόσο την Ελένη Ράντου να φωτογραφίζει το σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου με μαγιό

Ελένη Ράντου facebook

Ελένη Ράντου: Ρίγη συγκίνησης από την πρωταγωνίστρια του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Η Ελένη Ράντου, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με ένα μακροσκελές κείμενο της.

Η ηθοποιός με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, συγκλονίζει γράφοντας πόσο διαφορετική είναι αυτή η χρονιά, λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ελένη Ράντου που προκάλεσε συγκίνηση

«Καθε χρονο τετοια εποχη οι προετοιμασιες ηταν στο φουλ... η χαρα και η δημιουργικη διαθεση στο κοκκινο ... η προσμονη μεγαλη... η επιθυμια να μοιραστεις τεραστια... κι ολα αυτα σε εκαναν να νοιωθεις οτι υπαρχεις... οτι παλευεις... οτι επικοινωνεις... οτι συμμετεχεις... οτι ενδιαφερεσαι... οτι δεν ιδιωτευεις...
Φετος ολα αυτα μοιαζουν με ονειρα ....
Ο φετεινος ρολος θα ειναι ο πιο δυσκολος.
Ο ρολος του ανυπαρκτου», έγραψε στην ανάρτηση της.

Καθε χρονο τετοια εποχη οι προετοιμασιες ηταν στο φουλ... η χαρα και η δημιουργικη διαθεση στο κοκκινο ... η προσμονη...

Posted by Eleni Rantou on Friday, September 4, 2020