Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της από τον ALPHA - «Με την Ναταλία...»

Έκανε την πρώτη της δήλωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της από τον ALPHA - «Με την Ναταλία...»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έκανε την πρώτη της δήλωση μετά την αποχώρηση της από τον Alpha και την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ποια είναι η αλήθεια για το λόγο που έφυγε από το «Καλύτερα δεν γίνεται»;

Η δημοσιογράφος, αποκάλυψε τις σχέσεις που έχει σήμερα με την παρουσιάστρια, μετά την απόφαση να μην βρίσκεται για δεύτερο σεζόν στο πλευρό της.

Αυτή είναι η αλήθεια για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από τον ALPHA

«Ήταν δική μου απόφαση να μην συνεχίσω στην εκπομπή της Ναταλίας γιατί νομίζω έκλεισα τον κύκλο μου. Με την Ναταλία κρατάμε επαφές. Έχουμε ανταλλάξει τώρα όλο το καλοκαίρι stories από την παραλία κλπ. Με όλους έχω καλές σχέσεις», αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στην είδηση πως θα βρίσκεται στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». «Δεν ξέρω γιατί γράφτηκε ότι θα είμαι μαζί με τον Κωνσταντίνο στο “Έλα Χαμογέλα”. Ράδιο αρβύλα. Δεν είχα κάποια πρόταση», είπε. Με ρόλο έκπληξη και χωρίς τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο OPENtv

Η αποκάλυψη για την επέμβαση που έχει κάνει

Για πρώτη φορά επίσης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε δημόσια πως έχει επισκεφθεί στο παρελθόν πλαστικό χειρούργο.

«Έχω κάνει αισθητική επέμβαση. Έχω φτιάξει το στήθος μου πριν από ένα χρόνο. Εντάξει δεν βγάζει και μάτι ρε παιδιά», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε την δήλωση της Ευρυδίκης στο βίντεο που ακολουθεί και συγκεκριμένα στο λεπτό 1:34.

Δείτε εδώ τι έχει αποκαλύψει και η Μαρία Καλάβρια για τις πλαστικές!