Απασφάλισε ο Light - «Να ελέγχουμε τις πηγές πριν το ανοίξουμε»

Η απάντηση του στις φήμες που τον θέλουν πρωταγωνιστή σε καβγά σε γνωστό παραλιακό μαγαζί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απασφάλισε ο Light - «Να ελέγχουμε τις πηγές πριν το ανοίξουμε»

Απασφάλισε με μια μόνο ανάρτηση του ο επιτυχημένος ράπερ Light. Απάντησε στις φήμες που τον θέλουν πρωταγωνιστή σε καβγά σε γνωστό παραλιακό μαγαζί.

Συγκεκριμένα, καβγάς σημειώθηκε ο βράδυ της Κυριακής σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής με την εκπομπή «Ευτυχείτε», να αναφέρει πως ο Light ήταν πρωταγωνιστής της συμπλοκής.

Ο ράπερ λοιπόν μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απάντησε και διέψευσε το ρεπορτάζ.

«Ήμουν και στις Βρυξέλλες το 2014 όταν έγινε η τρομοκρατική επίθεση. Μήπως να γίνει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και για αυτό; Ή μήπως να ελέγχουμε τις πηγές και τα γεγονότα πριν το ανοίξουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ράπερ.

Δείτε και την κούκλα σύντροφο του Light. Είναι ξανθιά και του έχει πάρει το μυαλό.

Light καβγάς σε παραλιακό μαγαζί

Λίγα λόγια για τον Light

Ο Light (πραγματικό όνομα: Χρήστος Ιωαννίδης, γνωστός και ως Yung Light ή Nero Greco) (Θεσσαλονίκη, 24 Ιανουαρίου 1995[1]) είναι Έλληνας τράπερ, ιδιοκτήτης και μέλος της δισκογραφικής εταιρείας Capital Music. Τα τραγούδια του είναι δημοφιλή σε νεανικό κοινό . Γεννήθηκε το 1995 στην Θεσσαλονίκη. Κατάγεται από την Κένυα, από την πλευρά της μητέρας του, εξού και το ψευδώνυμο "Nero Greco", που μεταφράζεται ως "ο μαύρος Έλληνας". Ανακαλύφθηκε από τον Υποχθόνιο το 2012, σε ηλικία 17 ετών τότε ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Capital Music.

Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο Nero Greco. Έπειτα ακολούθησαν δύο τραγούδια σε συνεργασία με τον τράπερ SNIK, τα Tony Montana και Gucci Mane, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Το 2017 έβγαλε το άλμπουμ *Primo*, το οποίο περιλαμβάνει το κομμάτι Πέτα Τα και το τραγούδι του τίτλου,το οποίο εξιστορεί την προσωπική του ιστορία. Τα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησε διάφορα σινγκλ τα οποίο γνώρισαν επιτυχία. Κάποια από αυτά είναι τo Mosca, το OJ και τo Όλα τα Chains, με τον DJ Silence. Έχει συμμετάσχει στα κομμάτια Dealer, Peru και Stars. Επίσης κατέχει μια μάρκα ρουχισμού, την PrimoTheBrand.