Σοβαρό τροχαίο για τον γιο του Γιώργου Κύρτσου

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοβαρό τροχαίο για τον γιο του Γιώργου Κύρτσου

Σοβαρό τροχαίο είχε ο γιος του ευρωβουλευτή, Γιώργου Κύρτσου, Χρήστος. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καρδίτσας και πρόκειται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών για να χειρουργηθεί.

Ο 37χρονος γιος του, επισκέφθηκε την περιοχή Νεράϊδα Καρδίτσας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της εταιρείας ξυλείας που έχει.

Ωστόσο, το φορτηγό που οδηγούσε ανετράπη στις 06:45 στις παρυφές της Τοπικής Κοινότητας Αμαράντου του Δήμου Καρδίτσας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη λεκάνη του ενώ έχει σπάσει κι ένα δάχτυλο του.

Συγκεκριμένα, πλησιάζοντας στην είσοδο του χωριού ο Χρήστος Κύρτσος έχασε τον έλεγχο κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Γιώργος Κύρτσος γιος τροχαίο

Να σημειώσουμε επίσης, πως μια πάρα πολύ δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τα social media, ο Κώστας Φέρρης. Αποκάλυψε πως σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τα παιδιά γνωστής μακιγιέζ, εδώ στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Κύρτσο

Ο Γιώργος Κύρτσος (4 Ιουνίου 1952, Αθήνα) είναι Έλληνας πολιτικός, μέλος της Νέας Δημοκρατίας, δημοσιογράφος και συγγραφέας .

Διετέλεσε συντάκτης και αργότερα διευθυντής της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος. Επιπλέον, ήταν συνιδρυτής της εφημερίδας City Press, ενώ έκανε και το City 106.1 Της Θεσσαλονίκης μαζί με το Νίκο Μπενόπουλο, μια δωρεάν εφημερίδα που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στους σταθμούς μετρό της Αθήνας στις 4 Ιουνίου 2003.

Στις ευρωεκλογές του 2014 εξελέγη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τη Νέα Δημοκρατία στην Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Είναι μέλος της αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ και την Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων.

Επανεξελέγη στις ευρωεκλογές του 2019. Είναι μέλος της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής και της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με την Αραβική Χερσόνησο.

Επίσης, και ένας τραγουδιστής βρέθηκε στην εντατική μετά από τροχαίο.