My style rocks: Το μήνυμα της Έλενας Χριστοπούλου στην Ευρυδίκη μετά την αποχώρηση της

Τι της έστειλε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Το μήνυμα της Έλενας Χριστοπούλου στην Ευρυδίκη μετά την αποχώρηση της

Σήμερα παρακολουθήσαμε την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το My style rocks και αμέσως έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Μάλιστα, δημοσίευσε και το μήνυμα που της έστειλε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι, είχε έναν άσχημο καβγάς με τον Στέλιο Κουδουνάρη, που την έκανε να θελήσει να φύγει από το παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν σήμερα, είδαμε το τελευταίο επεισόδιο με την ξανθιά καλλονή. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές αναρτήσεις της.

Σε αυτές είδαμε και τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Έλενα Χριστοπούλου.

My style rocks Έλενα Χριστοπούλου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η ανάρτηση της μετά το επεισόδιο της αποχώρησης της από το My Style Rocks

Σήμερα 16/9 προβλήθηκε το επεισόδιο του My Style Rocks, όπου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το παιχνίδι μετά από έναν καβγά που είχε με τον Στέλιο Κουδουνάρη για τις εμφανίσεις της και την συμπεριφορά της.

Η ξανθιά λοιπόν καλλονή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τα backstage όπου έγραψε «Νιώθω πως νίκησα στον 4ο κύκλο, έχω στυλ και είμαι my style rocks αλήθεια».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να σημειώσουμε πως είναι μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες του show και έχει αφήσει το δικό της «σημάδι» στο παιχνίδι.

Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον άγριο τσακωμό της Ευρυδίκης με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My Style Rocks

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Στο επεισόδιο του My Style Rocks, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέσπασε σε κλάματα όταν έφτασε μπροστά από την κριτική επιτροπή. Ο Χάρης Χριστόπουλος προσπάθησε να την ηρεμήσει και να της μιλήσει ωστόσο εκείνη αισθανόταν πολύ αδικημένη.

Αφορμή στάθηκε η βαθμολογία που δέχθηκε από τις συμπαίκτριές της. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξήγησε πως θεωρεί άδικους τους βαθμούς που παίρνει.

My Style Rocks Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε πως προσπαθεί καθημερινά για τα looks που παρουσιάζει ωστόσο δεν βλέπει ανταπόκριση στη βαθμολογία. Η Έλενα Χριστοπούλου στη συνέχεια προσπάθησε να της μιλήσει και την ηρεμήσει ενώ της εξήγησε πως έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα.

Θυμίζουμε πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το My Style Rocks. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.