Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις «βόμβα» για τον Νικηφόρο - «Είναι αδίστακτος, όπως ο πατέρας του»

Θα έχουμε ανατροπές;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις «βόμβα» για τον Νικηφόρο - «Είναι αδίστακτος, όπως ο πατέρας του»

Σε συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο “Enjoy” που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία, ο Νίκος Ψαρράς, μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και όπως είπε ο πιο επικίνδυνος ήρωας της σειράς είναι ο Νικηφόρος.

Ποιον θεωρείς τον πιο επικίνδυνο ήρωα στο σίριαλ;

Τον Νικηφόρο. Τον γιο του Δούκα Σεβαστού. Ο ήρωας αυτός κρατά κρυμμένα χαρτιά. Φαίνεται συμπαθής, ευγενής, αλλά τα καταραμένα τα γονίδια πόσο μπορούν να αλλάξουν. Από την πρώτη στιγμή ο Σταμάτης αναγνώρισε τη δύναμη του Νικηφόρου στο βλέμμα του. Είναι αδίστακτος, όπως ο πατέρας του. Και ο Σταμάτης είναι περπατημένος, άνδρας της αγοράς. Το DNA δεν αλλάζει εύκολα, γι’ αυτό και είπε όταν τον πλάκωσε στο ξύλο ο Νικηφόρος ότι δεν θέλει μπερδέματα με Σεβαστούς και ότι «εσύ, παλικάρι μου, είσαι ο χειρότερος».

Άγριες Μέλισσες Νίκος Ψαρράς

Τι σου λέει ο κόσμος στο θέατρο και στο δρόμο για τη σειρά;

Χαίρομαι που μου λένε ότι παίζω πολύ αληθινά και φυσικά τον Σταμάτη. Αυτό ήταν και το στοίχημα. Αρκετοί με βρίζουν κιόλας. Μου λένε «ρε φίλε, γιατί είσαι τόσο κακός άνθρωπος; Γιατί παιδεύεις και βασανίζεις τη Βιολέτα;». Ξέρετε, οι τηλεθεατές ταυτίζονται με κάποιους ρόλους και τη Βιολέτα την έχουν αγαπήσει πολύ. Στην περιοδεία που έκανα στην επαρχία με τη “Λυσιστράτη” με έπιασαν κάτι γυναίκες και μου είπαν «παιδί μου, εσύ είσαι πολύ χαμογελαστός, γιατί στις Άγριες Μέλισσες είσαι στριμμένο άντερο;». Γελάσαμε πάρα πολύ και τους εξήγησα ότι απλά είναι ένας ρόλος, δεν είναι αυτός ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς. Τον Σταμάτη ούτε εγώ τον παώ.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, γνωστός και ως "Δούκας" είναι η πιο εμβληματική φυσιογνωμία των Άγριων Μελισσών! Παραχωρώντας μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU έκανε διαρροές «βόμβα».

Άγριες Μέλισσες: Αυτός θα ήταν ο Νικηφόρος αλλά τελικά κόπηκε στο καστ!

Οι Άγριες Μέλισσες μπήκαν στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα από το βράδυ της Δευτέρας και ήδη, οι καταιγιστικές εξελίξεις, συζητιούνται παντού. Στο Πρωινό της Τρίτης, ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, μίλησε για όσα πρόκειται να δούμε το επόμενο διάστημα στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για το καστ της σειράς!

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Χαρίτος, επιβεβαίωσε πως ο Δημήτρης Μοθωναίος ήταν να περάσει από δοκιμαστικό για τον ρόλο του Νικηφόρου Σεβαστού, αλλά τελικά ο ηθοποιός είχε ετοιμάσει τότε τη βαλίτσα του για Κίνα, στην Σανγκάη, για τα γυρίσματα μιας ταινίας. Δείτε την αποθέωση που έδειξε το Twitter για την σειρά!

Δείτε ολόκληρη της συνομιλία του σκηνοθέτη με το πρωινό!