Ευγενία Μανωλίδου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευγενία Μανωλίδου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της

Τεράστια αδυναμία στα παιδιά της έχει η Ευγενία Μανωλίδου και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους. Πριν λίγες ώρες με αφορμή τα γενέθλια του γιου της, θέλησε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, με αφορμή τα γενέθλια του 15χρονου γιου της Περσέα.

«Αχ, αυτό το αγόρι... Που τότε ήταν 4 και τώρα 15... Και με κάνει κάθε ημέρα και πιο υπερήφανη! Στην τελική ευθεία της σχολικής διαδρομής, Α’ λυκείου εφέτος, είμαι σίγουρη πως θα καταφέρει τα πάντα! Και θα τα κάνει όλα τέλεια. Γιατί απλώς, έτσι είναι ο Περσέας μας! Να σε χαιρόμαστε μωρό μου @perseusgeorgiades . Να τον χαιρόμαστε @adonis_georgiadis @alexandermanolides #theodora_olympia (aka no more insta girl) #birthdayboy #happybirthday #15»,έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ευγενία Μανωλίδου.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, είχε δημιουργηθεί ένα ζήτημα με ένα σχόλιο που είχε κάνει η Έλενα Ακρίτα για την Ευγενία Μανωλίδου. Δείτε εδώ την οργισμένη απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Συγκίνησε η Ευγενία Μανωλίδου - Το τρυφερό μήνυμα για τον γιο της

Η Ευγενία Μανωλίδου θέλησε να κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας ένα πραγματικά τρυφερό μήνυμα στον γιο της, ο οποίος είχε σήμερα τα γενέθλιά του.

Η ευτυχισμένη μανούλα δεν μπορούσε παρά να ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο στο παιδί της, το οποίο σήμερα έκλεισε τα 24 του χρόνια.

Ανέβασε λοιπόν δύο φωτογραφίες του Αλέξανδρου και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πιο όμορφες σκέψεις της για τον μεγάλο γιο της.

«Είναι κάποιες στιγμές που η καθημερινότητα πατάει το "pause"... Την παύση. Στη δική μου ζωή οι στιγμές αυτές είναι κάθε χρόνο τέσσερεις. Η πρώτη είναι η 12η Ιουνίου. Σαν εχθές λοιπόν, πριν από 24 χρόνια, η δική μου ζωή έπαυσε να είναι δική μου και άρχισε να χωρίζεται.

Πρώτα στα 2, μετά στα 3, μετά στα 4. Σαν εχθές γεννήθηκε το αγόρι μου, φοιτήτρια εγώ στο Πανεπιστήμιο, ούτε ήξερα τί να κάνω, τί να μην κάνω... Και μου τα έμαθε. Όλα μου τα έμαθε.

Είναι η αιτία που έγινα καλύτερη μαμά για τα υπόλοιπα τρία. Και ποτέ δεν θα ξεχάσω τη στιγμή εκείνη, που μικρό, μικρό αγοράκι μου είπε: "Μαμά, εγώ σε μεγάλωσα..."Ήξερε από τότε. Όλα τα ήξερε. Και συνεχίζει. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου! Πάντα τέλειος! Όπως οι δημιουργίες σου... #birthdayboy #myboy #».