Big Brother: Έξαλλη η Ραϊσα με τους δίδυμους - Απίστευτα νεύρα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Έξαλλη η Ραϊσα με τους δίδυμους - Απίστευτα νεύρα

Αδιανόητα νεύρα και πάλι έδειξε η Ραΐσα στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η οποία τα έβαλε «χοντρά» με τους δίδυμους, σχετικά με τη συμπεριφορά τους απέναντί της, όταν εκείνη επιχειρεί να τους... προσεγγίσει. Την έκαναν έξαλλη.

Η Αλβανίδα παίκτρια, πάντως, δε... μας τα είπε πολύ καλά, αφού ο ένας εκ των διδύμων παρεξηγήθηκε, όταν το Σάββατο (12/9) και μετά το τελευταίο live, όλοι οι παίκτες κάθονταν και η Ραΐσα είχε πιάσει τον Χρήστο, φιλώντας τον στο λαιμό και στο μάγουλο.

Εκείνη τη στιγμή, ο Παναγιώτης αντέδρασε, ζητώντας της να σταματήσει αυτά τα... χαδάκια, μιας και μπορεί να γίνει κάτι με την Χριστίνα για τον αδελφό του, κάτι που έκανε τη Ραΐσα να «εκραγεί» για ακόμη μια φορά στο παιχνίδι.

Η ίδια επεσήμανε αρκετές φορές, ότι έκανε όλα αυτά... για χαβαλέ, αν και δεν έπεισε με τον τρόπο, που εκείνη παρέθεσε από μόνη της τα γεγονότα, αφού υπάρχει παρελθόν με τους διδύμους. H Ραϊσα επίσης ξεμπρόστιασε τον Χρήστο Μακρίδη.

Big Brother: Ξέσπασε η Ραΐσα - «Με κούρασες, τέλος»

Ξέσπασε η Ραΐσα μετά από μια συζήτηση που είχε με τα δίδυμα στην αυλή του σπιτιού του Big Brother. Θιγμένη ένιωσε και προσβεβλημένη γιατί θεώρησε πως οι εκδηλωτικές της κινήσεις απέναντι στον Παναγιώτη παρεξηγούνται και μεταφράζονται λάθος.

Το αποκορύφωμα στο ξέσπασμα της νεαρής από την Αλβανία ήταν η αποστομωτική της ατάκα "Με έχεις κουράσει" για να συνεχίσει λέγοντας πως "στην έξω ζωή δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι μαζί σου", πετώντας το τελειωτικό χτύπημα στον Παναγιώτη.

Η Ραΐσα λίγες ημέρες πριν είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον έναν αδερφό από τα δίδυμα όντας ακόμα σοκαρισμένη από την μεγάλη αποκάλυψη. Ωστόσο, στο live οι τρεις τους ξεκαθάρισαν τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους.