Αντίνοος Αλμπάνης: «Είναι καλό να μην...» - Συγκλόνισε με την εξομολόγηση του για τον καρκίνο

Όσα είπε στο The 2 night show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντίνοος Αλμπάνης: «Είναι καλό να μην...» - Συγκλόνισε με την εξομολόγηση του για τον καρκίνο

Καλεσμένος στην πρεμιέρα του The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη με τον καρκίνο που έδωσε πριν κάποιους μήνες.

«Δεν μου αρέσει να πούμε ότι τα ‘βαλα με τον καρκίνο και κέρδισα. Να πούμε ότι πήγε καλά, ότι έτυχε και πήγε καλά… Είναι σπουδαίο να μάχεσαι, είναι σπουδαίο να μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο και δεν είναι δεδομένο… Είναι καλό να μην παραιτούμαστε. Ο λόγος που εξαρχής είπα ότι θα πω πέντε πράγματα γι’ αυτό γιατί μας βλέπουμε πολλές φορές τηλεόραση και νομίζουν ότι είμαστε μια άλλη ράτσα… Εμείς είμαστε κανονικότατοι άνθρωποι και πολλές φορές πιο κανονικοί από τους κανονικούς.

Για μένα το σημαντικό είναι ότι είμαι σε μία μικρή, σχετικά ηλικία, και με αυτή την έννοια το να μπορώ εγώ ας πούμε να δώσω δύναμη σε έναν άνθρωπο που είναι πιο μεγάλος, γιατί εκεί είναι που με πονάει εμένα, εκεί είναι που τσακίζει το μέσα. Ήταν σοκαριστικό ότι από τα μηνύματα που έπαιρνα, που λες ρε παιδάκι μου σε τι εποχές ζούμε, να είναι η μάστιγα αυτό…

Δηλαδή ο κόσμος έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ, σε τόσο πολύ μεγάλο βαθμό και σε πιάνει στενοχώρια και λες γιατί έχουμε καταντήσει εκεί, γιατί έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο που να μην υπάρχει οικογένεια που να μην έχει ένα κρούσμα;

Πριν λίγο καιρό, ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία του. Δείτε εδώ τα συγκινητικά του λόγια.

Σε σχέση με τους φίλους σου δεν μπορώ να σου πω ούτε ότι έφυγαν φίλοι, ούτε ότι ήρθανε. Με πλησίασαν άνθρωποι με πολύ καλή διάθεση για να μάθουν και καλό είναι να ρωτάει ο κόσμος να μαθαίνει… Αλλά ξέρω ποια ποιους άνθρωπος θέλω δίπλα μου και γιατί τους θέλω και τους έχω επιλέξει με συγκεκριμένα κριτήρια. Εύκολη υπόθεση δεν είναι καμία αρρώστια ξέρουμε πολύ καλά πώς είναι η κατάσταση στα ελληνικά νοσοκομεία.

Σίγουρα όταν έχεις χρήματα και μία ιδιωτική ασφάλεια όλα γίνονται πιο εύκολα αλλά όταν το περνάς το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι αν η κουρτίνα, ας πούμε, που έχεις απέναντί σου είναι καθαρή ή όχι. Νομίζω ότι πρέπει να επιμένουμε να υποστηρίζουμε, ότι οφείλει η Ελλάδα να έχει εθνικό σύστημα υγείας, γιατί θα μείνει πολύς κόσμος στο δρόμο χωρίς βοήθεια και είναι άσχημο αυτό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης ένα χρόνο μετά την περιπέτειά του - «Η ζωή έχει αξία μόνο...»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε να κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, ένα χρόνο μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, με τον ίδιο να παραδέχεται πως ο μόνος λόγος για τον οποίο έχει πραγματική αξία η ζωή, είναι γιατί είναι μικρή.

Ο γνωστός ηθοποιός έδειξε ότι με πίστη και υπομονή μπορείς να διώξεις τους "δαίμονές" σου και αυτός το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.

Ένα χρόνο μετά την περιπέτειά του, πιο δυνατός από ποτέ, ο Αντίνοος Αλμπάνης δείχνει να έχει αναθεωρήσει τις αξίες της ζωής.

Αυτή είναι η συγκινητική ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη για την περιπέτεια υγείας του

«Ξέρεις τι έχω καταλάβει έναν χρόνο μετά; πως η ζωή έχει αξία μόνο γιατί είναι μικρή, είναι σχεδιασμένη να την καταναλώνουμε, να την χρησιμοποιούμε, να την ξοδεύουμε, να την ζούμε, να της βγάζουμε τη γλώσσα, να την νιώθουμε… πρέπει να την γεμίζουμε με όσα λάθη και με όσα θαύματα μπορούμε να καταφέρουμε και μετά; μετά πρέπει να την αφήνουμε», ήταν τα λόγια του αγαπημένου ηθοποιού.