Νατάσα Θεοδωρίδου: "Ήμουν πολύ αυστηρή..."- Απαντά στις κατηγορίες για την συναυλία

Όλα όσα είπε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νατάσα Θεοδωρίδου:

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μετά τη συναυλία που έδωσε στο Κατράκειο Θέατρο, δέχτηκε κάποιες αντιδράσεις όσον αφορά τον συνωστισμό. Η ίδια έρχεται να απαντήσει στα επικριτικά σχόλια!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μετά τη γραπτή ανακοίνωσή της καθώς και της εταιρείας που διοργάνωσε τη συναυλία της στο Κατράκειο Θέατρο Νικαίας, το περασμένο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, όπου σχολιάστηκε η παραβίαση των προληπτικών μέτρων κατά της πανδημίας, μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν σε θεατρική πρεμιέρα.

«Ήταν όλα μια χαρά. Το είδατε πόσο αυστηρή ήμουν με τα μέτρα. Δεν με ενόχλησε τίποτα γιατί ήμουν καθ’ όλα νόμιμη και σωστή οπότε δεν με ενόχλησε» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια. Δείτε την οργισμένη ανάρτηση της!

Νατάσα Θεοδωρίδου συνωστισμός σε συναυλία

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αντίδραση της όταν η Ελένη φίλησε τον Ματέο και τα παιδιά της! - "Εγώ αυτό δεν το κατάλαβα..."

Συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο, η Νατάσα Θεοδωρίδου το βράδυ του Σάββατου, τραγούδησε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων έκανε δηλώσεις και για την κουμπάρα και καλή της φίλη Ελένη Μενεγάκη.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης στην τελευταία της εκπομπή για να τραγουδήσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες! Καθώς τραγουδούσε το νέο της κομμάτι "Παραδόθηκα σε εσένα" η Ελένη Μενεγάκη σηκώθηκε και φίλησε on camera τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλώντας για το συγκεκριμένο σκηνικό, είπε: «Εγώ αυτό δεν το κατάλαβα να σας πω την αλήθεια. Μετά το είδα. Συγκινήθηκα πάρα πολύ και εγώ. Σαν τον έρωτα δεν έχει. Ο έρωτας είναι υγεία, ανοίγει ορίζοντες. Είναι μαγικός».