Ελεωνόρα Μελέτη: Η τούρτα έκπληξη και τα γενέθλια στο πλατό!

Τι έγραψε η τούρτα;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελεωνόρα Μελέτη: Η τούρτα έκπληξη και τα γενέθλια στο πλατό!

Γενέθλια έχει σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη και φυσικά οι συνεργάτες της δεν θα μπορούσαν να μην της κάνουν έκπληξη! Φυσικά η έκπληξη έγινε στο πλατό της εκπομπής!

Όπως αποκαλύφθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής στο Instagram, οι συνεργάτες της από τον ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος 89,8 FM, λίγο πριν βγει η Ώρα για Μελέτη στον αέρα τής εμφάνισαν μία υπέροχη τούρτα.

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία έδειχνε υπέροχη μέσα στο σμαραγδί φόρεμά της που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της κορμί με χαμόγελο υποδέχτηκε τους συνεργάτες της στο πλατό και φυσικά έσπευσε να σβήσει τα κεράκια της υπέροχης τούρτας που εμφανίστηκε μπροστά της.

Οι συνεργάτες της τραγούδησαν το γνωστό τραγουδάκι και εκείνη πολύ ευτυχισμένη έσβησε τα κεράκια και ευχαρίστησε τους πάντες για τη βροχή από ευχές που δέχτηκε. Τα πάνω κάτω έφεραν Μάνεσης - Μελέτη!

Δε, όταν ξεκίνησε η εκπομπή, ο Νίκος Μάνεσης έσπευσε να της ευχηθεί on air χρόνια πολλά με την ίδια να λάμπει από χαρά και να ευχαριστεί τους πάντες, για ακόμα μία φορά για τις ευχές τους από καρδιάς.

Μελέτη - Μάνεσης γενέθλια
Μελέτη γενέθλια πλατό
Μελέτη γενέθλια

Απρόσμενο περιστατικό στο πλατό του Alpha - "Πάγωσε" για λίγο η Μελέτη

Ένα απρόοπτο είχε στον αέρα της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη! Κατά τη διάρκεια του "Ώρα για μελέτη" στον Alpha, συνέβη κάτι που πάγωσε την εκπομπή!

Συγκεκριμένα την ώρα που η εκπομπή βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με την περιοχή του Ζωγράφου και η παρουσιάστρια συνομιλούσε με έναν… hi tech ψαρά, ξαφνικά τα φώτα έσβησαν.

Η Ελεονώρα Μελέτη χωρίς να χάνει τη ψυχραιμία της, ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως υπήρξε προσωρινή διακοπή ρεύματος και συνέχισε κανονικά τη ροή της εκπομπής.

«Είχαμε μια μικρή διακοπή ρεύματος, αλλά τώρα είναι μια χαρά. Είμαστε και πάλι φωτεινοί όπως και πριν» σχολίασε με χιούμορ η Ελεονώρα Μελέτη.

διακοπή ρεύματος στη Μελέτη