GNTM 3: Η καλλονή Βικτώρια - Στέλλα ζευγάρι με κούκλο Ιταλό τραγουδιστη!

Τι αποκαλύπτει το ρεπορτάζ;

GNTM 3: Η καλλονή Βικτώρια - Στέλλα ζευγάρι με κούκλο Ιταλό τραγουδιστη!

Μια από τις διαγωνιζόμενες που θα ήθελε να μπει στον χώρο του modeling και πέρασε από τις οντισιόν του GNTM 3 είναι η 22χρονη Κύπρια Βικτώρια – Στέλλα, η οποία είναι μπαλαρίνα, σπουδάζει μόδα και μένει τα τελευταία χρόνια στο Μιλάνο.

Όταν η ίδια βρέθηκε στο πλατό μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και την κατάσταση στην Ιταλία και κατάφερε με την εξωτική της ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της να πάρει τα πολυπόθητα “ναι” και να περάσει επόμενη φάση των bootcamps.

Το πρωί της Πέμπτης, η Τζώρτζια Γεωργίου στην εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” αποκάλυψε πως η νεαρή Βικτώρια – Στέλλα είναι ερωτευμένη και μάλιστα, βρίσκεται σε σχέση. Ωστόσο, δείτε εδώ την σωσία της Ηλιάννας Παπαγεωργίου που πέρασε από οντισιόν!

Συγκεκριμένα, ο σύντροφος της Βικτώριας – Στέλλας είναι ένας διάσημος pop Ιταλός τραγουδιστής, που ονομάζεται Ιράμα. Ο ίδιος που είναι 24 χρονών, τραγουδάει αλλά και γράφει κομμάτια και ένα από τα video clip του έχει μαζέψει 154 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η Βικτώρια – Στέλλα και ο Ιράμα είναι 2 χρόνια μαζί.

GNTM 3: Αυτή είναι η παίκτρια που πήρε τη Wild Card της Βίκυς Καγιά

Κι όμως στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, μία παίκτρια δεν εντυπωσίασε τους περισσότερους από τους κριτές, κατάφερε ωστόσο να κάνει την ανατροπή, να πάρει την Wild Card της Βίκυς Καγιά και να εξασφαλίσει το εισιτήριό της για το Bootcamp.

H Φαίη είναι 19 ετών και είχε ξαναπάει στις audition του GNTM το 2018, όμως δεν είχε περάσει επειδή ήταν ανήλικη, οπότε φέτος δεν είχε σκοπό να χάσει τη μεγάλη ευκαιριά.

Το ιδιαίτερο look της δεν μαγνήτισε τους κριτές και έτσι πήρε "όχι" από τον Άγγελο Μπράτη και από τη Ζενεβιέβ. Μόλις συνειδητοποίησε πως κόπηκε προσπάθησε να κερδίσει την κάρτα της Βίκυς Καγιά και το πέτυχε!