«Κάγκελο» η Κατερίνα Καινούργιου - Το ξαφνικό τηλεφώνημα στον αέρα του Ευτυχείτε

Ποιος ήταν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάγκελο» η Κατερίνα Καινούργιου - Το ξαφνικό τηλεφώνημα στον αέρα του Ευτυχείτε

Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» από αγαπημένο παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής κάλεσε τον Γρηγόρη Γκουντάρας, με τον ίδιο να τον βάζει σε ανοιχτή ακρόαση.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίο κάλεσε πίσω τον Γρηγόρη χωρίς να σκεφτεί ότι εκείνη την ώρα ήταν στον αέρα.

«Κοιτάξτε να κάνουμε ωραία δουλειά, ο καθένας όπως μπορεί και ο κόσμος αντιλαμβάνεται και όλοι μαζί, άνθρωποι της τηλεόρασης είμαστε, μια εδώ μια εκεί», είπε ο παρουσιαστής.

Να σημειώσουμε πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ με το The 2night show και έβαλε «φωτιά» στην τηλεθέαση με καλεσμένη του την Ιωάννα Τούνη. Δείτε αναλυτικά τι τηλεθέαση σημείωσε.

Κατερίνα Καινούργιου Ευτυχείτε

Επίσης, ευχάριστα είναι τα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου και τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη, σύμφωνα με το περιοδικό You! Το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του και φρόντισε να το κρατήσει κρυφό αλλά... εμείς τα μάθαμε όλα!

Κατερίνα Καινούργιου: Το ξαφνικό τηλεφώνημα της στην Ιωάννα Τούνη - "Την πήρα τηλέφωνο παρόλο που..."

Η Κατερίνα Καινούργιου τηλεφώνησε στην Ιωάννα Τούνη! Μάλιστα, η Ιωάννα ξαφνιάστηκε, αφού δεν γνωρίζει προσωπικά την παρουσιάστρια. Την αποκάλυψη την έκανε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Ευτυχείτε!

Όταν λοιπόν ξέσπασε το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη και η ίδια βγήκε και μίλησε για αυτό , η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να της τηλεφωνήσει κι ας μην γνωρίζονται προσωπικά για να της συμπαρασταθεί!

Της τηλεφώνησα το καλοκαίρι. Όταν είδα το βιντεάκι στεναχωρήθηκα πολύ και της τηλεφώνησα. Της είπα, σε πήρα τηλέφωνο, παρόλο που δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, να σου συμπαρασταθώ, είμαι μαζί σου… καλά έκανες και μίλησες ανοιχτά. Δεν σε πήρα τηλέφωνο για την εκπομπή, αλλά σε πήρα γυναίκα προς γυναίκα… και η κοπέλα ξαφνιάστηκε και μου είπε δεν το περίμενα και σε ευχαριστώ πολύ…»! Δείτε ακόμη, την αποκάλυψη της Ιωάννας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον πρώην της!