Τηλεθέαση The 2night show: Η εμφάνιση της J.Touni απογείωσε τα νούμερα της πρεμιέρας

Στο κόκκινο ο ΑΝΤ1

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τηλεθέαση The 2night show: Η εμφάνιση της J.Touni απογείωσε τα νούμερα της πρεμιέρας

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Τετάρτης 16/9 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, με την αγαπημένη εκπομπή The 2night show και μια από τους καλεσμένους ήταν η Ιωάννα Τούνη. Η παρουσία της στο πλατό έδωσε λάμψη και απογείωσε τα νούμερα τηλεθέασης.

Η Ιωάννα Τούνη έχει έναν μεγάλο αριθμό φαν που την ακολουθούν στα social media και όλοι εχθές το βράδυ ήταν καθηλωμένοι στους δέκτες του ΑΝΤ1 να παρακολουθήσουν τα όσα είχε να πει. Αυτό φάνηκε άλλωστε από τα mention που την έκαναν στο instagram... πήραν φωτιά τα stories!

Η παρουσία της Ιωάννας Τούνη, λοιπόν, αλλά και του Αντίνοου Αλμπάνη που μίλησε για τον καρκίνο, και της Μαρίας Κακογιάννη κατάφεραν να φτάσουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο απίθανο ποσοστό 17,9%, όσον αφορά το δυναμικό κοινό.

Late night

  • ΑΝΤ1: The 2night show 17.9
  • ALPHA: Ημέρα Ανεξαρτησίας 9,2
  • STAR: Η νύχτα των εξαφανίσεων 6,3
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 18,9
  • Mega: Πενήντα Πενήντα 6,2
  • Open: Assasin S creed 6.4

The 2night show: Πρεμιέρα με την Ιωάννα Τούνη - Οι αποκαλύψεις της για το ροζ βίντεο και τον χωρισμό της

«Βρέθηκα σε μια πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα ότι ήμουν υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα με κάθε τρόπο τρία χρόνια τώρα. Απλά βγήκα και το έκανα με την πιο ανεπιτήδευτη μορφή του, μέσα από το youtube. Στο youtube ο καθένας λέει με πολύ real τρόπο αυτά που σκέφτεται.

Εγώ ότι μπορούσα να κάνω σαν Ιωάννα, με τον τρόπο που βγήκα και είπα κάποια πράγματα, έτσι όπως τα βίωσα και τα ένιωσα, το έκανα. Από εκεί και πέρα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη. Βασικά έγινε μια αναζωπύρωση του γεγονότος τώρα. Αυτό συνέβη πριν από τρία χρόνια, πριν μπω στο My Style Rocks, όταν ήμουν απλά η Ιωάννα. Εγώ το βίντεο το είδα τώρα και δεν γνώριζα για την ύπαρξή του. Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι στιγματίζεται κυρίως η γυναίκα ενώ ο άνδρας βγαίνει ο μάγκας», ανέφερε μεταξύ άλλων για το ροζ βίντεο η Ιωάννα Τούνη.

Και συνέχισε...

"Πήρα πάμπολλα μηνύματα από γυναίκες. Πήρα μηνύματα από γυναίκες που μου έδωσαν δύναμη. To ευχαριστώ είναι λίγο. Αλλά όσον αφορά τα δημόσια σχόλια είχε πάρα πολλά αρνητικά. Μου έκανε εντύπωση ότι τα αρνητικά σχόλια τα έκαναν δημόσια και όχι σε direct. Μου στείλανε πολλές γυναίκες που είχαν βιώσει το ίδιο. Ακόμα και μία κοπέλα που μετακόμισε εξαιτίας αυτού στη Γερμανία. Το κακό είναι ότι κυρίως η γυναίκα σε μία τέτοια περίπτωση και ο άνδρας ο μάγκας.

Μου στοίχισε την τελευταία μου σχέση αυτή η ιστορία. Σίγουρα δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφός μου. Ό,τι και να πω θα ακουστεί πολύ άσχημο για τον πρώην σύντροφό μου, οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα. Είναι κάτι δύσκολο, προσπαθώ να μπω στη θέση του άλλου. Σίγουρα για εμένα ήταν πιο δύσκολο, αλλά ό,τι αντέχει ο καθένας. Όσοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή μας, εγώ το παίρνω για καλό, προχωράμε" .