My style rocks: Η ανακοίνωση της Στικούδη για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Όσα είπε στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Η ανακοίνωση της Στικούδη για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Από το My style rocks, αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά από έναν καβγά που είχε με τον Στέλιο Κουδουνάρη στο χθεσινό επεισόδιο που την έκανε να φύγει από το πλατό.

Μπορεί το συγκεκριμένο επεισόδιο να είχε γυριστεί εδώ και αρκετές ημέρες και η είδηση να είχε γίνει γνωστή, ωστόσο χθες το παρακολουθήσaμε στις οθόνες μας.

Σήμερα, 17/9 η Κατερίνα Στικούδη, ανακοίνωσε και επίσημα πως αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Σήμερα θα δείτε ωραία looks, εντυπωσιακά στυλ, γιατί και τα 9 κορίτσια λατρεύουν και αγαπάνε τη μόδα. Λέω 9, διότι σήμερα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν θα είναι μαζί μας», είπε. Η ανάρτηση της μετά το επεισόδιο της αποχώρησης της από το My Style Rocks

Η στιγμή που η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχωρεί από το πλατό του My Style rocks

Χαμός επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks. Παρακολουθήσαμε έναν καβγά ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με αφορμή την στιλιστική της επιλογή.

«Σε ενδιαφέρει μόνο να τσακωθείς, να μαλώσεις, να κάνεις κριτική, να λιποθυμήσεις. Πάρα πολύ ωραία όλα αυτά. Σε συμπαθώ πάρα πολύ, αλλά πόσο καιρό να σε συμπαθώ; Πότε θα μιλήσουμε για στιλ; Πότε θα μιλήσουμε για ρούχα; Πότε θα μιλήσουμε ότι υπάρχει ώρα για να φορεθεί κάτι;», της είπε μεταξύ άλλων με έντονο ύφος ο κριτής.

«Όταν το κάνω αυτό, να μιλήσουμε για τα ρούχα μου, μου λέτε ότι είμαι βαρετή και αδιάφορη, όπως προχθές», του απάντησε η Ευρυδίκη στη συνέχεια.

Τα λόγια του, έκαναν την παίκτρια να αποχωρήσει από το πλατό του My Style Rocks. Όπως φαίνεται αυτή θα είναι η τελευταία εμφάνιση της Ευρυδίκης στο παιχνίδι, καθώς η ίδια έχει ανακοινώνει εδώ και αρκετές ημέρες πως είναι εκτός.