Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος του Κλεομένη - Ο ρόλος κλειδί του Μελέτη

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος του Κλεομένη - Ο ρόλος κλειδί του Μελέτη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Στα νέα επεισόδια θα δούμε το τέλος του Κλεομένη, με τον Μελέτη να έχει ρόλο κλειδί στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το περιοδικό “TV O’ CLOCK” και τη Σοφία Τσίρκα, ο Κλεομένης, βλέποντας πως ο κλοιός γύρω του σφίγγει, αποφασίζει να παίξει επιθετικά, προκειμένου να κερδίσει όσο περισσότερα μπορεί. Έτσι, σχεδιάζει να ξεπουλήσει τα χωράφια που πήρε προίκα η Πηνελόπη κρυφά από όλους. Ωστόσο, ο Μελέτης μαθαίνει τα σχέδιά του και έτσι οργανώνει κι εκείνος τα δικά του.

Ζητάει από την Ανέτ ένα τεράστιο χρηματικό ποσό προκειμένου να αγοράσει εκείνος τα χωράφια του Κλεομένη. Η Ανέτ δίνει στον Μελέτη τα λεφτά που της ζήτησε και αυτός με τη σειρά του προσπαθεί να πείσει τον Κλεομένη να πουλήσει σε εκείνον τα χωράφια της Πηνελόπης. Ωστόσο, ο Κλεομένης έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Τις επόμενες μέρες ο Μελέτης καταφέρνει και αγοράζει τα χωράφια του Κλεομένη.

Έτσι, ο Κωνσταντής τον παγιδεύει και τον υποχρεώνει να ζητήσει διαζύγιο από την Πηνελόπη, μπροστά σε όλους. Εκείνος δεν έχει άλλη επιλογή και αναγκάζεται να το κάνει. Ωστόσο, για τον Μελέτη δεν αρκεί μόνο αυτό. Ο ίδιος μαζί με τον Κωνσταντή, στριμώχνουν άσχημα τον Κλεομένη, ο οποίος αναγκάζεται να φύγει κρυφά με τα λεφτά, υπογράφοντας όμως πριν τα χαρτιά του διαζυγίου.

Να σημειώσουμε επίσης, πως έχουμε αποκαλύψεις «βόμβα» για τον Νικηφόρο - «Είναι αδίστακτος, όπως ο πατέρας του».

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δολοφονεί τον Κλεομένη - Η Πηνελόπη στο κρεβάτι του μετά τον βιασμό

Ολα θα αρχίσουν όταν η Πηνελόπη θα κατηγορήσει τον Κλεομένη για τις... σεξουαλικές του προτιμήσεις. Εκείνος απαιτεί εξηγήσεις και εκείνη, έχοντας καιρό τώρα χάσει κάθε όρεξη να είναι μαζί του, συνεχίζει να είναι ειρωνική. Ο Κλεομένης αρχίζει να θυμώνει και για να της αποδείξει τον «ανδρισμό» του την αρπάζει και προσπαθεί να τη βιάσει: «Τώρα θα μάθεις αν είμαι άντρας», της λέει και την αρπάζει με τη βία. Αρχίζει να τη φιλάει, ενώ της σκίζει το φόρεμα.

Εκείνη προσπαθεί να του ξεφύγει και αρπάζοντας το πορτατίφ τον χτυπάει στο κεφάλι και φεύγει. Στη συνέχεια βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μελέτη. «Τι θέλεις εδώ», τη ρωτάει εκείνος και εκείνη τον ικετεύει: «Σε παρακαλώ άσε με να μείνω! Μόνο εδώ νιώθω ασφάλεια... Κοντά σου... Στο πλευρό σου. Σιχαίνομαι και που με ακουμπάει! Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα μακριά σου».

Άγριες Μέλισσες spoiler Μελέτης Πηνελόπη

Ο Μελέτης καταλαβαίνει πως ο Κλεομένης της έχει κάνει κάτι και απαιτεί να μάθει τι έχει γίνει: «Σε πείραξε αυτός ο αλήτης; Λέγε, Πηνελόπη! Τι σου έκανε θα τον σκοτώσω», φωνάζει και πάει να φύγει, αλλά η Πηνελόπη τον σταματάει: «Αφησέ τον Μελέτη, μη δίνεις σημασία! Μην ασχοληθείς άλλο μαζί του, δεν αξίζει! Μείνε μαζί μου, σε χρειάζομαι όσο τίποτα». Εκείνος την αγκαλιάζει και σύντομα φιλιούνται με πάθος και καταλήγουν στο κρεβάτι να κάνουν ξανά έρωτα, αυτή τη φορά γνωρίζοντας ότι είναι ξαδέλφια!

Αυτή δεν θα είναι η μοναδική φορά που θα τους δούμε να κάνουν έρωτα, αφού από εκείνο το σημείο και μετά οι συνευρέσεις τους θα είναι συχνές και θα διατηρούν κρυφή σχέση...

Βέβαια πέρα από τον Μελέτη και την Πηνελόπη, τραγικές στιγμές πρόκειται να βιώσει και η Ασημίνα η οποία θα ξαναζήσει τη νύχτα του φόνου. Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ.