Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η απάντηση για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού με την Γερονικολού - «Έκανα ένα...»

Όλη η αλήθεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η απάντηση για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού με την Γερονικολού - «Έκανα ένα...»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και απάντησε για πρώτη φορά δημόσια, στο ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού με την Κατερίνα Γερονικολού.

Ο ηθοποιός με αφορμή ένα πρόσφατο Q&A που έκανε στο Instagram έκανε γνωστό αν θα έκανε ξανά οικογένεια με τη σύντροφό του.

Έκανα ένα παιδί, είναι μια χαρά αυτό το παιδί. Δεν ξέρω αν θα μου φέρει ο θεός άλλο… Όπως μου τα φέρει η ζωή και εγώ θα ακολουθήσω.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Δείτε βέβαια, τι απάντησε για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Ρομαντική απόδραση για Γιάννη Τσιμιτσέλη - Κατερίνα Γερονικολού - Φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο πίσω τους την Αθήνα και να κάνουν μία ρομαντική απόδραση στη Λευκάδα. Μάλιστα, έχουν βγει στη δημοσιότητα και οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού.

Οι δυο ηθοποιοί ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στο Instagram πανέμορφες στιγμές από τα μέρη που επισκέπτονται και η διάθεσή τους είναι ανεβασμένη στο πολύ..

Μπορεί να μην ποζάρουν μαζί, καθώς επιθυμούν όσο μπορούν να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ποζάρουν ο ένας στο φακό του άλλου.

Οι δυο τους επέλεξαν το Ιόνιο Πέλαγος για τις φετινές διακοπές τους και η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίες τους μας έχουν εντυπωσιάσει!

Νέο σπίτι - μεζονέτα, νέα αρχή για τον αγαπημένο Γιάννη Τσιμιτσέλη και την σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού και μάλιστα εκτός Αθηνών. Εξοχικό σπίτι στο Αλεποχώρι Μεγάρων ετοιμάζει το ζευγάρι. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.