Χαρές για την Αθηνά Οικονομάκου - Το αποκάλυψε με μια φωτογραφία

Η ανακοίνωση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές για την Αθηνά Οικονομάκου - Το αποκάλυψε με μια φωτογραφία

Χαρές έχει όσον αφορά τα επαγγελματικά της η Αθηνά Οικονομάκου. Όπως αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι εκπτώσεις και στα δυο διαδικτυακά της καταστήματα έχουν ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός - επιχειρηματίας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια εντυπωσιακή φωτογραφία της από το showroom που έχει στο Κολωνάκι και έτσι έκανε την ανακοίνωση της.

Όπως έκανε γνωστό τόσο το projectsoma, όσο και το allover.gr έχουν απίστευτες εκπτώσεις η οποία φτάσουν ακόμη και το 60%.

«Όταν θές με χαρά να ανακοινώσεις τις φανταστικές εκπτώσεις που έχει το @projectsoma αλλά και το @allover.gr , όμως τα meetings τρέχουν το ένα μετά το άλλο και έτσι προλαβαίνεις στα πεταχτά να κανεις ένα κλικ στο showroom! Έτσι ..για να δείτε τι φοράω σήμερα, γιατί αυτά που φοράω είναι σε -50% με -60% ΕΚΠΤΩΣΗ και γιατί θα υπάρχουν μόνο για πολύ πολύ λίγες μέρες ακόμα καθώς οι ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...».

Να σημειώσουμε πως, ξεχειλίζει από ρούχα η ντουλάπα της Αθηνάς Οικονομάκου. Δείτε βίντεο μέσα από το σπίτι της.

Προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο η Αθηνά Οικονομάκου με το εξώπλατο της

Η Αθηνά Οικονομάκου κατάφερε για ακόμα μία φορά να συγκεντρώσει πάνω της όλα τα βλέμματα και να προκαλέσει κανονική αναστάτωση στο διαδίκτυο μιας και ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το πιο "καυτό" εξώπλατο τοπάκι της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη στη μόδα και έτσι δεν είναι τυχαίο ότι έχει ολόκληρη συλλογή με ρούχα μαζί με την καλή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη.

Καθημερινά μέσα από αναρτήσεις που κάνουν και οι δύο στους λογαριασμούς τους στο Instagram, βλέπουμε μερικά μοναδικά κομμάτια. Έτσι λοιπόν είναι λογικό και η Αθηνά Οικονομάκου να έχει μια ντουλάπα γεμάτη με τα πιο ξεχωριστά κομμάτια της συλλογής της.

Το συγκεκριμένο ρούχο ωστόσο έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά μιας και αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πλάτη της ηθοποιού και είναι σίγουρο πως θα ταίριαζε σε οποιαδήποτε γυναίκα. Είναι ένα πολύ σικάτο και κομψό κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και εννοείται πως είναι από τη συλλογή της Αθηνάς Οικονομάκου.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που επιλέγει να το φορέσει η Αθηνά Οικονομάκου - Δες εδώ πώς το είχε συνδυάσει στις διακοπές της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με εξώπλατο που προκάλεσε αναστάτωση