Χρήστος Μάστορας: Αδιανόητη αποκάλυψη - Μπέρδεψαν τον Κώστα με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Και όμως έγινε σε συναυλία τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρήστος Μάστορας: Αδιανόητη αποκάλυψη - Μπέρδεψαν τον Κώστα με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Μια αδιανόητη αποκάλυψη έκανε ο Χρήστος Μάστορας σε συνέντευξη που παραχώρησε με τις «Μέλισσες» στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου». Έγινε ένα απίστευτο μπέρδεμα με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Το συγκρότημα για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων διασκέδασε το κοινό με τις μεγάλες του επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια.

Μετά την ολοκλήρωση της συναυλία, έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή και αναφέρθηκαν σε όλα. Μεταξύ άλλων και στην προσωπική τους ζωή.

Ενώ ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε «Θυμάμαι στην Βαρκελώνη ήμασταν, έχουμε κάνει και διεθνή καριέρα και λένε “Ωχ αυτός δεν είναι από τις Μέλισσες ο Θοδωρής;” και έδειχνε τον Κώστα».

Επίσης, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Χρήστο Μάστορα και τη Χριστίνα Παπαδέλη.

Σημαντική ενημέρωση από τον Χρήστο Μάστορα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να κάνει μία πολύ σημαντική ενημέρωση για τους διαδικτυακούς του φίλους και για όλους τους φανς του συγκροτήματός του, Μέλισσες.

Αυτή είναι η σημαντική ενημέρωση του Χρήστου Μάστορα

«Συνεχίζουμε με ασφάλεια! Λίγο μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας, σας ενημερώνουμε ότι οι επόμενες συναυλίες μας, από αύριο 16 μέχρι και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν κανονικά, καθώς η χωρητικότητα της Τεχνόπολης είναι ήδη εντός των επιτρεπτών ορίων. Ισχύουν όλα τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί.

Συνεχίζουμε να τηρούμε όλα τα μέτρα, κρατάμε τις αποστάσεις, καθόμαστε στην καρέκλα μας, φοράμε μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και με απόλυτη ασφάλεια απολαμβάνουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες από την πιο χαρακτηριστική σκηνή της πόλης», έγραψε η Τεχνόπολη στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, ενώ οι Μέλισσες έκαναν αναδημοσίευση και ενημέρωσαν πως η προγραμματισμένη συναυλία τους θα γίνει κανονικά αύριο 16/9.

Μάλιστα να πούμε πως η συγκεκριμένη συναυλία θα προβληθεί σε live streaming. Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Χρήστου Μάστορα.

Χρήστος Μάστορας συναυλία