The Bachelor: Αδιανόητη ατάκα από παίκτρια για τον Βασιλάκο - «Δεν ξέρω είναι παρθένες;»

Και όμως το είπε στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Αδιανόητη ατάκα από παίκτρια για τον Βασιλάκο - «Δεν ξέρω είναι παρθένες;»

Δεύτερο επεισόδιο «The Bachelor» σήμερα 17/9 και οι αδιανόητες ατάκες ξεκίνησαν από τις διαγωνιζόμενες με αφορμή τα... μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Τα πλάνα ξεκίνησαν από το σπίτι των κοριτσιών, όπου έφτιαχναν το πρωινό τους. Με το που άνοιξαν τα μάτια τους λοιπόν, τα σχόλια για την γνωριμία τους με το μοντέλο ξεκίνησαν και όλα ήταν ένας προς ένα... επικά.

Η 38χρονη λοιπόν, Έλενα μάλιστα, δεν δίστασε να ρωτήσει τις συμπαίκτριες της αν θα έκανε καμία... έρωτα μαζί τους και έμειναν «κάγκελο». Όταν απάντησαν αρνητικά ήρθε η επική ατάκα μπροστά στην κάμερα «Δεν ξέρω είναι παρθένες; Θεωρώ ότι ήταν όλο υποκριτικό αυτό».

Βέβαια, να σημειώσουμε πως με την πρεμιέρα, ξεκίνησε και το άγριο κράξιμο στον Παναγιώτη Βασιλάκο.

The Bachelor: Ασύλληπτο περιστατικό - Παίκτρια χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο

Ένα ασύλληπτο περιστατικό συνέβη στο σπίτι του Bachelor το βράδυ της Τρίτης αφού σύμφωνα με πληροφορίες μια παίκτρια βαρούσε μανιωδώς το κεφάλι της στον τοίχο!

Τα γυρίσματα διακόπηκαν ξαφνικά, καθώς μια από τις παίκτριες ξεκίνησε να χτυπάει με μανία το κεφάλι της στον τοίχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι φωνές των άλλων κοριτσιών τα αίματα και η εικόνα της θορύβησαν τους παραγωγούς. Ο Νίκος Χριστοφόρου, που είναι ο διευθυντής παραγωγής του παιχνιδιού, έφτασε πρώτος στο σπίτι, ενώ λίγη ώρα μετά βρέθηκε στο σημείο και η ισχυρή κυρία του καναλιού Άντζυ Ντρίβα. Λίγη ώρα μετά έφτασε γιατρός, αλλά και ψυχολόγος, ο οποίος πήρε την παίκτρια για συζήτηση. Δείτε τον Παναγιώτη Βασιλάκο να αποκαλύπτει ότι έχει αισθήματα για 10 κοπέλες!

Παναγιώτης Βασιλάκος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την πρεμιέρα του «Bachelor» και το μήνυμα

Την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του «The Bachelor», όπου έστειλε το μήνυμα του.

Χθες 10/9 το βράδυ, μόνο 18 κοπέλες κατάφεραν να πάρουν το τριαντάφυλλο του Έλληνα Bachelor έτσι ώστε να συνεχίσουν να προσπαθούν για να του «κλέψουν» την καρδιά.

Σήμερα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, δημοσίευσε το trailer της επόμενης εβδομάδας και έγραψε, «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Τα καλύτερα έρχονται με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο. Δείτε την επόμενη Πέμπτη στις 22:00 στο #TheBachelorGR».