Βασιλική Μιλλούση: Η φωτογραφία με την κόρη της που «έλιωσε» το διαδίκτυο

Οι τρυφερές στιγμές και οι ευχές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλούση: Η φωτογραφία με την κόρη της που «έλιωσε» το διαδίκτυο

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βασιλική Μιλλούση και έκανε το διαδίκτυο να «λιώσε».

Η πρωταθλήτρια της ενόργανης, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της - δείτε εδώ το φύλο του μωρού - περνάει μοναδικές στιγμές με την μοναχοκόρη της.

Μπορεί η μικρή Σοφία μπορεί να μην έχει βαφτιστεί, αλλά η μαμά της θέλησε να αναρτήσει μια κοινή τους φωτογραφία και να ευχηθεί δημόσια σε όσες "Σοφούλες" γιορτάζουν.

«Εμείς θα γιορτάσουμε του χρόνου, όμως χρόνια πολλά σε όλες τις Σοφούλες», έγραψε στη λεζάντα της.

Η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και "έριξε" το Instagram

Η Βασιλική Μιλλούση απολαμβάνει το καλοκαίρι της μαζί με την οικογένειά της και έτσι αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, για ακόμα μία φορά η ευτυχισμένη μανούλα, «έριξε» το Instagram!

Τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της σύντροφος, Λευτέρης Πετρούνιας, βιώνουν τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους ενώ περιμένουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Δείτε εδώ τον συγκινητικό τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσαν τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Βασιλική Μιλλούση.

Έτσι, η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο από την έξοδό τους στην παραλία. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία με τα πατουσάκια της μικρής της.

Βασιλική Μιλλούση κόρη