Big Brother: Το αποκάλυψε ο Κεχαγιάς - «Η Άννα Μαρία γουστάρει τον...»

Δεν έχει καταλάβει κανείς τίποτα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Το αποκάλυψε ο Κεχαγιάς - «Η Άννα Μαρία γουστάρει τον...»

Μια αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρη Κεχαγιάς στο σημερινό 17/9 επεισόδιο του Big Brother. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ποιον... γουστάρει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Όπως φαίνεται η δικηγόρος έχει έρθει πολύ κοντά με τον Μπέντζι - όπως τον λένε οι συμπαίκτες του τον Δημήτρη Πυργίδη - με αποτέλεσμα ο Δημήτρης να υποψιάζεται πως της αρέσει.

Μάλιστα, την ώρα που ήταν στον κήπο με την Σοφία Δανέζη, γύρισε και της είπε πως σίγουρα τον γουστάρει και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που του μιλάει. Ενώ, όπως συνέχισε, είπε πως σε αυτά δεν πέφτει έξω. Χθες, η Άννα Μαρία τα... έχωσε στην Ραμόνα για την δοκιμασία του βέτο.

Big Brother: Τσακώθηκαν άσχημα Άννα Μαρία και Δημήτρης Πυργίδης

Έξαλλος όσο ποτέ ήταν ο Δημήτρης Πυργίδης, με μια ατάκα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη να τον εκνευρίζει, στο πλαίσιο μιας δοκιμασίας του Big Brother, που έπρεπε οι δυο τους να πετύχουν.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» ζήτησε από τους δύο παίκτες να τα καταφέρουν σε μια δοκιμασία με τουβλάκια, τα οποία έστησαν προηγούμενοι συμπαίκτες τους, με την Άννα Μαρία να αστειεύεται και να αναφέρει πως... κοιμάται όρθιος.

Όσες φιλοφρονήσεις κι αν έκανε, μάλιστα, ο Δημήτρης έκανε... μουτράκια κι άρχισε, μετά, να της φωνάζει, λέγοντάς της πως δεν νιώθει την απαραίτητη υποστήριξη για τη δοκιμασία.

Ο ίδιος ήταν εκτός εαυτού και πρώτη φορά τον βλέπουμε έτσι, αφού τον έχουμε συνηθίσει... αρκετά χαλαρό. Στο τέλος, πάντως, ο «Μεγάλος Αδελφός» επεσήμανε, ότι πρέπει να συνεχίσουν.

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και μίλησε για την κόρη της και την συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού. Για ποιο λόγο έχει αυτές τις αντιδράσεις;