The Bachelor: Τα "καυτά" παιχνίδια μέσα στην πισίνα - Ποια κατάφερε να... κερδίσει τον Βασιλάκο;

Ξέφυγε η κατάσταση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Τα

Φαίνεται πως το γύρισαν... σε ερωτική ταινία στο «The Bachelor», με τις παίκτριες που κέρδισαν στο ποδοσφαιρικό ξεκατίνιασμα να μπαίνουν στην πισίνα και να κάνουν "καυτά" παιχνίδια, με έπαθλο ένα δείπνο με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Οι παίκτριες της μαύρης ομάδας στον ποδοσφαιρικό αγώνα απόλαυσαν ένα όμορφο έπαθλο, αφού θα χαλάρωναν σε σπα με τον Έλληνα Bachelor, με τον ίδιο να εντυπωσιάζεται νωρίτερα από την αφοσίωσή τους για την νίκη.

Στο σπα εκείνο, βέβαια, ορισμένες θέλησαν και... να ξεφύγουν. Ο Βασιλάκος έβαλε παίκτρια στην αγκαλιά του, με άλλες... προχώρησε αρκετά η συζήτηση και, στο τέλος, η Νικολέττα νίκησε στην ιδιότυπη δοκιμασία ερωτήσεων, που έθεσε ο Παναγιώτης, για να βγει σε δείπνο μαζί του.

The Bachelor: Μελαχρινή και κούκλα η πρώην σύντροφος του Βασιλάκου

Δεν είναι μόνο ο Παναγιώτης Βασιλάκος μοντέλο, η πρώην σύντροφος του κατακτητή απο το The Bachelor είναι επίσης μελαχρινή πανέμορφη και μοντέλο!

O Παναγιώτης Βασιλάκος συστήθηκε για πρώτη φορά στις 20 γυναίκες που επρόκειτο να τον διεκδικήσουν το βράδυ της Πέμπτης στην πρεμιέρα του «The Bachelor». Ο ίδιος είναι πλέον ελεύθερος και ψάχνει να βρει την ιδανική, στην οποία θα κάνει πρόταση γάμου.

Λίγους μήνες πριν την έναρξη του «The Bachelor», ο Παναγιώτης Βασιλάκος χώρισε από τη σύντροφό του, Ντιάνα Χομτζίλα. Εντομεταξύ, αυτή είναι η ηλικία και η καταγωγή του πρώτου Έλληνα Bachelor.

Ο ίδιος ήταν ζευγάρι με το 21χρονο μοντέλο μετά την αποχώρησή του από το «Nomads». Οι δυο τους δεν έκρυβαν μάλιστα τον έρωτά τους και έκαναν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ανέβαζαν και κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram.

Το όμορφο μοντέλο με καταγωγή από τη Ρουμανία είχε δηλώσει στο παρελθόν για τη σχέση τους: «Δεν μας αρέσει να μιλάμε για τη σχέση μας, όμως, δεν την κρύβουμε κιόλας. Γιατί να κρύψεις κάτι τόσο ωραίο που σου συμβαίνει; Στα social media ανεβάζουμε πολλές κοινές μας φωτογραφίες από την καθημερινότητα αλλά και τις δουλειές μας».

Πλέον η σχέση τους έχει τελειώσει και οι δυο τους έχουν διαγράψει τα κοινά στιγμιότυπα στα social media

Παναγιώτης Βασιλάκος, πρώην σύντροφος Πρώην σύντροφος του Παναγιώτη απο το the bachelorΠρώην σύντροφος του The BachelorΠαναγιώτης Βασιλάκος και πρώην