Big Brother: Χαμός στο Twitter με την Άννα Μαρία - «Την αφήνουν να ακουμπάει μαχαίρια;»

Πρωταγωνίστρια ξανά η Ψυχαράκη στο διαδίκτυο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Χαμός στο Twitter με την Άννα Μαρία - «Την αφήνουν να ακουμπάει μαχαίρια;»

Χαμός επικράτησε για ακόμη μια φορά στο Twitter με το Big Brother στο οποίο πρωταγωνίστρια ήταν ξανά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και η απίστευτη αντίδραση της μετά την ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η Άννα Μαρία χάρηκε όταν άκουσε ότι η Σοφία Δανέζη ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της για να αποχωρήσει και ξεκίνησε το χορό και το τραγούδι μαζί με την Ραμόνα.

Το Twitter μάλιστα, για ακόμη μια φορά την αποθέωσε για την συμπεριφορά της, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που την είπαν «είδωλο».

Big Brother Twitter

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Twitter

Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Βέβαια, η χαρά της δεν έγινε μεγαλύτερη, αφού μπορεί να πήρε ασυλία η Σοφία, ωστόσο ένας άλλος παίκτης που ψήφισε είναι υποψήφιος.

Big Brother: Η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη έκανε αποκαλύψεις για την συμπεριφορά της

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και μίλησε για την κόρη της και την συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

«Η κόρη μου είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα. Θα τη γνωρίσετε και εσείς άμα την κάνετε παρέα, θα τη ρωτήσετε για πολλά πράγματα και από εκεί θα καταλάβετε.

Η Άννα Μαρία μου αρέσει μέσα στο σπίτι και τη βλέπω ακριβώς όπως είναι. Οι εκρήξεις που είχε είναι δικαιολογημένες αλλά έτσι είναι η Άννα Μαρία. Η Άννα Μαρία είναι αυτή…. Η Άννα Μαρία ότι νιώθει το λέει», ανέφερε η Ελένη Ψυχαράκη για την κόρη της.

Ενώ, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής και για το χυδαίο σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μέσα στο σπίτι που τον έκανε να αποβληθεί από το παιχνίδι. «Γενικώς ήταν ένα σχόλιο που δεν έπρεπε να ειπωθεί, δεν ήταν ωραίο σχόλιο αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», είπε. Δείτε ωστόσο και το σκάνδαλο μεγατόνων με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.