Big Brother: Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Έξαλλος ο Κεχαγιάς

«Θα τα κάνω μπουρ@@@@»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτοί είναι οι 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Έξαλλος ο Κεχαγιάς

Πέντε είναι τελικά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο live της Παρασκευής στο Big Brother. Ανάμεσα τους βρίσκεται και ο Δημήτρης Κεχαγιάς ο οποίος έγινε έξαλλος.

Σε ξέσπασμα χωρίς προηγούμενο προχώρησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς, με τον παίκτη να μην κρύβει τα νεύρα του για το γεγονός, ότι ψηφίστηκε ως υποψήφιος για αποχώρηση.

Ο εν λόγω παίκτης μοιάζει να έχει μια έντονη κόντρα με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία ήθελε οπωσδήποε να τον δει... στον τάκο και φαίνεται, ότι το σχέδιο της πέτυχε, με τον Κεχαγιά να τίθεται πια στην κρίση του κοινού. Μάλιστα, νωρίτερα αποκάλυψε ποιος αρέσει στην Άννα Μαρία.

«Θα τα κάνω μπουρ@@@@», είπε ενώπιον του Μεγάλου Αδελφού ο Δημήτρης, που άρχισε να βρίζει θεούς και δαίμονες, ζητώντας από τον κόσμο να τον στείλει... σπίτι του, καθώς κατά δήλωσή του δεν αντέχει τις κλίκες και αυτούς που δεν φορούν παντελόνια.

Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Big Brother

Οι πέντε λοιπόν υποψήφιοι προς αποχώρηση εκτός του Δημήτρη Κεχαγιά είναι, η Ράνια Καραγιάννη, ο Χρήστος Μακρίδης, ο Νικόλας Παπαπαύλου και ο Νίκος Ζέκος.

Big Brother: Σπάραξε στο κλάμα ο Δημήτρης Κεχαγιάς - Η εξομολόγηση για...

Συγκλόνισε ο Δημήτρης Κεχαγιάς με μια μοναδική κατάθεση ψυχής στο Big Brother, με τον ίδιο να κερδίζει τη δοκιμασία που δίνει την ασυλία, αλλά να μη βγάζει από το μυαλό του, τη μητέρα του.

Ο παίκτης του Big Brother, σε κάποια στιγμή, ζήτησε από το «Μεγάλο Αδελφό» μια χάρη και ακρόαση, με το δεύτερο να μην του αρνείται. Σε εκείνο το σημείο, ξεκίνησε να δακρύζει και αφορμή ήταν τα γενέθλια της μητέρας του.

Ο Κεχαγιάς ζήτησε από τον «Μεγάλο Αδελφό» να του περάσει τις ευχές του για χρόνια πολλά, δείχνοντας πως δε σταματά να τη σκέφτεται, τονίζοντας ότι είναι η καλύτερη μέρα του κόσμου, καθώς και ότι την αγαπά, όπως και τον πατέρα του. Δείτε εδώ πως κέρδισε την δοκιμασία του βέτο.