Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Αυτός ο παίκτης κέρδισε το βέτο

Ο λόγος για...

Big Brother: Αυτός ο παίκτης κέρδισε το βέτο
News 17.09.2020 00:33
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Ακόμη ένα παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο σπίτι του Big Brother με έπαθλο το βέτο για την ψηφοφορία της Παρασκευής, για τον παίκτη που θα αποχωρήσει.

Όλοι οι παίκτες είχαν κρεμασμένο από το παντελόνι τους ένα τεράστιο μπαλόνι και στα χέρια τους από μια καρφίτσα. Ο κάθε ένας έπρεπε να σκάσει το μπαλόνι του άλλου και ο τελευταίος που θα έμενε με το μπαλόνι πάνω του κέρδιζε το βέτο.

Ο παίκτης λοιπόν που κέρδισε αυτή την εβδομάδα και έχει το βέτο για να σώσει τον εαυτό του ή όποιον άλλον συμπαίκτη του θέλει είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Νωρίτερα έξαλλη εμφανίστηκε η Ραϊσα.

Big Brother: Εκτός εαυτού ο Δημήτρης Κεχαγιάς - «Είναι ανθρωπάκια και δεν φοράνε παντελόνια»

Στο επεισόδιο του Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς βγήκε εκτός εαυτού με ένα περιστατικό που έγινε μέσα στο σπίτι και δε δίστασε να αποκαλέσει "ανθρωπάκια" μερικούς συμπαίκτες τους σχολιάζοντας πως δεν τιμάνε τα παντελόνια που φοράνε.

Ο χαμός συνεχίζεται στο ριάλιτι. Σήμερα έγινε η ανάδειξη του αρχηγού ανάμεσα στον Δημήτρη Κεχαγιά, τον Γρηγόρη και την Αφροδίτη. Οι τρεις τους συμφώνησαν να αφήσουν την Αφροδίτη να κερδίσει γιατί είναι κοπέλα.

Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε αρκετά μέσα στο σπίτι και μάλιστα η Αφροδίτη έβαλε τις φωνές στους συμπαίκτες της. Στη συνέχεια ο Μεγάλος Αδερφός κάλεσε τον Κεχαγιά στο δωμάτιο επικοινωνίας και τον ρώτησε αν έχει χάσει ποτέ επίτηδες αγώνα.

Εκείνος είπε πως άφησε την Αφροδίτη να κερδίσει επειδή τιμάει τα παντελόνια του.

Big Brother: Οικονομική καταστροφή μετά την αισχρή ατάκα του Αλεξανδρίδη - Ραγδαίες εξελίξεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife, πηγές από τον ΣΚΑΙ κάνουν λόγο για «οικονομική καταστροφή», καθώς τα διαφημιστικά διαλείμματα του «Big Brother» μειώθηκαν κατακόρυφα, περιορίζοντας σημαντικά τα έσοδα, μετά την αισχρή ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Οι συμφωνίες για τοποθετήσεις προϊόντων στο πρόγραμμα με τρεις μεγάλες εταιρείες ανεστάλησαν, ενώ και από τους τίτλους τέλους του ριάλιτι αποχώρησαν συνολικά σύμφωνα με το δημοσίευμα, 21 επιχειρήσεις που έκαναν χορηγίες. Η απώλεια των εσόδων υπολογίζεται ότι μπορεί να αγγίζει τα 250.000 ευρώ την εβδομάδα.

Επίσης, το σενάριο της διακοπής του Big Brother που εξετάστηκε, απορρίφθηκε από τον ΣΚΑΙ για οικονομικούς λόγους, καθώς, από τα συνολικά 4 εκατομμύρια που κοστίζει το πρόγραμμα, σχεδόν τα 3 εκατομμύρια έχουν ήδη ξοδευτεί και καθιστούν οικονομικά «αυτοκτονική» για την πρόωρη λήξη του χωρίς δυνατότητα απόσβεσης.. Μιας και μιλάμε για το Big Brother, αυτός είναι ο νέος αρχηγός του σπιτιού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Δίδυμοι και Ραϊσα μίλησαν ανοιχτά για τη «σχέση» τους - Έπος τα πλάνα που δεν προβλήθηκαν ποτέ

Big Brother: «Σούσουρο» στο σπίτι - Πυρ και μανία η Ραΐσα με την Χριστίνα

Share