The Bachelor: Άλλος άνθρωπος η Σία πριν τις πλαστικές - Στο πρόσωπο είναι αγνώριστη

Στο δρόμο θα την αναγνωρίζατε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Άλλος άνθρωπος η Σία πριν τις πλαστικές - Στο πρόσωπο είναι αγνώριστη

Η Σία την οποία έχουμε γνωρίσει καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο The Bachelor, πριν κάτι χρόνια πριν τις πλαστικές, ήταν αγνώριστη. Στο πρόσωπο σαν... άλλος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα η Αναστασία Βοσκανίδου είναι μια από τις παίκτριες που έχει καταφέρει να έχει λίγο πιο κοντά με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, αφού είναι από τις πρώτες παίκτριες που φιλήθηκε στο στόμα στο δεύτερο επεισόδιο.

Η 26χρονη μελαχρινή πριν από δύο χρόνια συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model, όμως οι τέσσερις κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες της δεν την πέρασαν στην επόμενη φάση λόγω των πλαστικών που έχει κάνει.

Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές η Σία από το The Bachelor

Πριν τις πλαστικές ωστόσο, η Σία στο πρόσωπο ήταν σαν άλλος άνθρωπος. Πριν από αρκετά χρόνια είχε λάβει συμμετοχή και σε καλλιστεία.

Σε ηλικία 19 ετών και συγκεκριμένα το μακρινό 2013, είχε λάβει συμμετοχή και στα Miss Πελοπόννησος, όπου και κέρδισε τον τίτλο.

The Bachelor: Ασύλληπτο περιστατικό - Παίκτρια χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο

Ένα ασύλληπτο περιστατικό συνέβη στο σπίτι του Bachelor το βράδυ της Τρίτης αφού σύμφωνα με πληροφορίες μια παίκτρια βαρούσε μανιωδώς το κεφάλι της στον τοίχο!

Τα γυρίσματα διακόπηκαν ξαφνικά, καθώς μια από τις παίκτριες ξεκίνησε να χτυπάει με μανία το κεφάλι της στον τοίχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι φωνές των άλλων κοριτσιών τα αίματα και η εικόνα της θορύβησαν τους παραγωγούς. Ο Νίκος Χριστοφόρου, που είναι ο διευθυντής παραγωγής του παιχνιδιού, έφτασε πρώτος στο σπίτι, ενώ λίγη ώρα μετά βρέθηκε στο σημείο και η ισχυρή κυρία του καναλιού Άντζυ Ντρίβα. Λίγη ώρα μετά έφτασε γιατρός, αλλά και ψυχολόγος, ο οποίος πήρε την παίκτρια για συζήτηση. Δείτε τον Παναγιώτη Βασιλάκο να αποκαλύπτει ότι έχει αισθήματα για 10 κοπέλες!