Τζούλια Νόβα: Μετά το "ξεμάλλιασμα" τα βρήκε πάλι με τον πρώην, Γιάννη Μάρκου

Μίλησε στο Happy Day και τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζούλια Νόβα: Μετά το

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Τζούλια Νόβα το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του Happy Day όσον αφορά την τωρινή σχέση που έχει με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου. Για την ακρίβεια, όπως η ίδια δήλωσε τα "ξαναβρήκαν, είναι φίλοι".

Να υπενθυμίσουμε πως το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε απασχολήσει πάρα πολύ τα μέσα με τον χωρισμό του αφού έβγαιναν και μιλούσαν στα κανάλια με αρκετά σκληρά λόγια ο ένας για τον άλλον! Ωστόσο, λίγους μήνες μετά από αυτή την απόφαση που πήραν για το καλό και των δυο, φαίνεται πως έχουν βρει μια κοινή γραμμή για να συμβιώνουν καθότι είναι απαραίτητο αφού έχουν από κοινού να μεγαλώσουν τα σκυλιά τους.

Δείτε τις αποκαλύψεις που έκανε η Τζούλια Νόβα στο παρακάτω βίντεο:

Τζούλια Νόβα: "Μου έλεγε πως θα με παντρευτεί και το βράδυ..." - Αποκάλυψη για τον χωρισμό με τον Γιάννη Μάρκου

Η Τζούλια Νόβα λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day, της Σταματίνας Τσιμτσιλή κι έκανε αποκαλύψεις που κανείς δεν γνώριζε ως τώρα.

Η Τζούλια Νόβα αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να μιλήσει για τους λόγους που την έφεραν στον χωρισμό με τον άντρα που ήταν ένα βήμα πριν τον γάμο!

Τζουλιά Νόβα: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό με «καυτό» μίνι - Ποιον είχε μαζί της;

«Τις πρώτες δύο εβδομάδες η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ άσχημα, πολύ περισσότερο από ό,τι ήμουν εγώ.

Μπορεί στον χωρισμό να έχει συμβάλει και η καραντίνα. Επειδή ήμασταν κλεισμένοι ενάμιση μήνα, ήθελα να ξεκινήσω να βγαίνω παραπάνω έξω, εκείνος δεν ήθελε να ακολουθήσει, προσπάθησε σε κάποια πράγματα να με περιορίσει και κάπου έσκασε η φούσκα. Κι έτσι πήρα την απόφαση.

Εγώ ό,τι αισθάνομαι, όσο και επώδυνο να είναι αν το ακούσεις, εγώ θα το πω. Τόσα χρόνια του έλεγα τα παράπονά μου και δεν με άκουγε προφανώς.

Όταν ένας άνθρωπος τόσα χρόνια αργεί να κάνει πρόταση σε μια κοπέλα, όταν του λες ότι θέλω να κάνω οικογένεια και τον βλέπεις ότι είναι διστακτικός. Μπορεί να μου έλεγε «εγώ δεν πρόκειται να σε παντρευτώ έτσι όπως είσαι». Είμαι αντιδραστική πολύ αλλά αν δεν με προκαλέσεις είμαι αρκετά ήρεμη.

Σίγουρα δεν μου έβγαζε ασφάλεια με την συμπεριφορά του. Με έχει πονέσει πάρα πολύ αυτό. Με τις δηλώσεις του στα κανάλια με έδιωξε μακριά. Έχει πει πολλά για μένα και η κακή είδηση μεταφέρεται εύκολα. Όταν γνωριστήκαμε ένιωσα ότι ταιριάζαμε σε όλα, τουλάχιστον από την πλευρά μου γιατί από την πλευρά του δεν είμαι σίγουρη μετά από αυτά που μου είπε την τελευταία φορά που βρεθήκαμε»