Συγκίνησε η Μαρία Σαράφογλου για το γιο της - «Τα τελευταία χρόνια...»

Η σπάνια εξομολόγηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Μαρία Σαράφογλου για το γιο της - «Τα τελευταία χρόνια...»

Η Μαρία Σαράφογλου , η επιτυχημένη anchorwoman του δελτίου ειδήσεων του AΝΤ1, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η αγαπημένη δημοσιογράφος μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, ενώ συγκίνησε με την εξομολόγηση για το γιο της.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Σαράφογλου για το γιο της

«Από τότε που έχω κάνει παιδί, έχω πάψει να λέω μεγάλες κουβέντες. Έχω χωρίσει, ήμουν παντρεμένη. Τώρα θα ακουστώ σαν μαμά κουκουβάγια. Ο Δημήτρης είναι όλη μου η ζωή να στο πω έτσι, είναι ένα παιδί εξαιρετικό, όμορφο αλλά είναι όμορφο στην ψυχή και αυτό το αντανακλά στους φίλους του, στην οικογένειά του, στο σχολείο, είναι εξαιρετικά έξυπνος και είναι πολύ διαφορετικός από εμένα.

Για παράδειγμα ο Δημήτρης είναι ένα παιδί που είναι σαφή και τα όχι του και τα θέλω του. Από μικρός έχει άποψη, εγώ ήμουν ένα παιδί που κάτι ήθελα και έβαζα στόχο, το προσπαθούσα, κολυμπούσα στα βαθιά. Ο Δημήτρης είναι τελείως διαφορετικός, ξέρει πολύ καλά τι θέλει και ξέρει τα όρια του, ενώ εγώ πολύ συχνά δοκιμάζω τα όρια μου. Τα τελευταία χρόνια έχω αρκετό χρόνο για τον Δημήτρη, τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά ήταν και πολύ δύσκολα για τη χώρα.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε έρθει πολύ πιο κοντά με το παιδί μου, έχουμε αναπτύξει έναν άλλο δεσμό και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι θα έκανα άλλο παιδί, ποτέ δεν ξέρεις όμως τι φέρνει ο χρόνος. Σαφώς όλοι άνθρωποι θέλουν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σαράφογλου.

Να σημειώσουμε πως η Μαρία Σαράφογλου είχε πέσει και θύμα απάτης. Τι είχε συμβεί;

Λίγα λόγια για την καριέρα της Μαρίας Σαράφογλου

Εργαζόταν στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ) από το 2000 μέχρι και το 2012. Αρχικά ξεκίνησε με το ελεύθερο ρεπορτάζ και στη συνέχεια παρουσίασε τις εκπομπές «Πρώτη γραμμή», «Συμβαίνει τώρα», «Σάββατοκύριακο στη ΝΕΤ» και τέλος «Σάββατο - Κυριακή live».

Το 2006 κλήθηκε από την ΕΡΤ Ψηφιακή να παρουσιάσει δελτία ειδήσεων στην ελληνική αλλά και στην αγγλική γλώσσα, ενώ στη συνέχεια την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Agenda».

Το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή από την ΕΡΤ στο Mega Channel. Η Μαρία Σαράφογλου ξεκίνησε στις 13 Αυγούστου 2012 στο Mega Channel, στην πρωινή ενημέρωση του καναλιού.

Το Σεπτέμβριο του 2014 η Μαρία Σαράφογλου ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Channel. Τον Ιανουάριο του 2015 αντικαταστάθηκε στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου του Mega Channel από τη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη και η ίδια ανέλαβε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του Mega Channel τα Σαββατοκύριακα.

Τον Απρίλιο του 2016, επιβλήθηκε στην Μαρία Σαράφογλου από την ΕΣΗΕΑ η ποινή της επίπληξης για την μεροληπτική της στάση την περίοδο πριν το δημοψήφισμα του 2015.[2] Πήρε μεταγραφή από το Mega στον ΑΝΤ1.

Αρχικά παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο του σταθμού για 2 εβδομάδες. Από τις 30 Ιανουαρίου και μέχρι σήμερα αναλαμβάνει την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 συνήθως τις Παρασκευές και όλες τις καθημερινές το απογευματινό δελτίο ενώ κάνει μία σειρά συνεντεύξεων με προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.