Κορωνοϊός - Νέα μέτρα: Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε κάτι πρωτόγνωρο

Πανικός με τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός - Νέα μέτρα: Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε κάτι πρωτόγνωρο

Τα μέτρα για τον κορωνοϊό μέρα με την ημέρα γίνονται ακόμη πιο αυστηρά για την ασφάλεια όλων μας. Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδάκης, ανακοίνωσε κάτι πρωτόγνωρο στην εκπομπή του.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό, το νέο πρωτόκολλο υποχρεώνει να υπάρχουν μόνο δύο παρουσιαστές χωρίς μάσκα στις εκπομπές. Όλοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι στο πλατό πρέπει να φορούν υποχρεωτικά τη μάσκα τους.

«Αν βλέπετε εμένα και τη Χρύσα χωρίς μάσκα, να το επαναλάβουμε, πως σύμφωνα με το πρωτόκολλο που εστάλη σε όλα τα κανάλια και είμαστε υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουμε, δύο από τους παρουσιαστές πρέπει να είναι χωρίς μάσκα. Οι υπόλοιποι ή όσοι έρχονται εδώ, πρέπει να είναι με μάσκα. Και να υπάρχουν και αποστάσεις», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. Το επικό σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη στον αέρα του ΑΝΤ1 για τις μάσκες. «Είναι για τον...».

Διεκόπη το Καλημέρα Ελλάδα - Πήρε φωτιά το πλατό του Γιώργου Παπαδάκη την ώρα που ήταν στον αέρα

Πρωτόγνωρο περιστατικό σήμερα στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα! Ο Γιώργος Παπαδάκης αναγκάστηκε να διακόψει την ροή της εκπομπής αφού το πλατό του πήρε φωτιά!

Συγκεκριμένα την ώρα που στην εκπομπή είχαν απευθείας σύνδεση με τη Μεταμόρφωση και συζητούσαν για την αστοχία στην κατασκευή των σχολικών μασκών, μια λάμπα στο πλατό πήρε κυριολεκτικά φωτιά.

Ο Γιώργος Παπαδάκης διατήρησε τη ψυχραιμία του και διέκοψε τη ροή της εκπομπής.

Όλοι όσοι βρίσκονταν στο πλατό σηκώθηκαν από τις θέσεις τους, ενώ μόλις η λάμπα έπεσε κάτω, ο Γιώργος Παπαδάκης σε ρόλο πυροσβέστη έσβησε τη φωτιά και η εκπομπή συνεχίστηκε.

Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο: