Αγαπημένος ηθοποιός ξέσπασε για The Bachelor και Big Brother - «Απαξιώνουν την γυναίκα»

«Άδειασε» και τα δυο ριάλιτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένος ηθοποιός ξέσπασε για The Bachelor και Big Brother - «Απαξιώνουν την γυναίκα»

Ξέσπασε μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αγαπημένος ηθοποιός. Χαρακτήρισε το Big Brother και το The Bachelor σαν προγράμματα που απαξιώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

«Λυπάμαι πολύ που επέστρεψε το Big Brother στην ελληνική τηλεόραση. Έχει τόση ανάγκη η χώρα για μια κλειδαρότρυπα;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην κάμερα του «Ευτυχείτε». «Παρ’ όλο που εγώ είμαι στον ALPHA και θα ‘πρεπε να υποστηρίξω το δικό μας, το Bachelor μιλάμε για την απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της γυναίκας».

«Δεν έχει ανάγκη η τηλεόραση για κάτι τόσο… Οι καναλάρχες το βλέπουν σαφώς σαν κάτι πολύ φθηνό και ο κόσμος λυσσάει να γίνει διάσημος. Δηλαδή βγάζει τον ποπό του για να γίνει διάσημος και για λίγα likes. Πόσο μάλλον να ξεφτιλίσει την ψυχή του εκεί πέρα. Τώρα είναι και πιο hardcore απ’ όσο ήταν παλιά. Γιατί πιο παλιά δεν υπήρχαν τα social media ώστε να τους ενδιαφέρουν μιας και όλοι αυτοί μπήκαν για το social after. Θεωρώ για την ελληνική τηλεόραση ντροπή να επιστρέφει εκεί», είπε ο ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Βέβαια, μιας και μιλάμε για το Big Brother, δείτε ποιοι είναι οι 5 υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση.

Άγριο "κράξιμο" στο The Bachelor - «Ο Βασιλάκος είναι ερωτευμένος με τον εαυτό του»

Λίγες μέρες μετά την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του The Bachelor, το ριάλιτι του ALPHA δέχθηκε άγριο κράξιμο από έναν γνωστό Έλληνα κωμικό. Μάλιστα ο ίδιος δε δίστασε να πει πως ο Βασιλάκος δεν χρειάζεται να ψάξει για γυναίκα αφού είναι ήδη ερωτευμένος με τον εαυτό του.

Ο λόγος φυσικά για τον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος σχολίασε το νέο αυτό εγχείρημα που είδαμε στην ελληνική τηλεόραση στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Αυτό είναι το άγριο κράξιμο που δέχθηκε το The Bachelor και ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Μετά είδα αυτό το Bachelor που μου φάνηκε τόσο αστείο που αυτός ο τύπος είναι τόσο ερωτευμένος με τον εαυτό του. Είναι ο ίδιος η γκόμενά του πώς να στο πω; Δεν βλέπει τις άλλες», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.