Αυτός είναι ο λόγος που η Χριστίνα Μπόμπα αποχώρησε από το The Voice

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτός είναι ο λόγος που η Χριστίνα Μπόμπα αποχώρησε από το The Voice

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιανός. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το The Voice και για την αποχώρηση της Χριστίνας Μπόμπα.

«Είμαστε στην προσπάθεια ανεύρεσης παρουσιάστριας για τα social media. Δεν έχω κάποιο όνομα να σου πω. Αν το είχα θα στο έλεγα να το ξέρεις. Αν μου ζητηθεί να προτείνω, θα το κάνω. Εγώ έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με τη Χριστίνα. Ήξερα ότι ήθελε να κάνει κάποια άλλα πράγματα φέτος.

Καλύτερα να ρωτήσετε την ίδια. Είμαι κι εγώ σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος της Μπόμπα. Νομίζω ότι η Χριστίνα τα είχε συζητήσει με την παραγωγή και είχαν καταλήξει ότι θα κάνουν διαφορετικά πράγματα. Όταν κάνεις κάτι για πρώτη φορά περιμένεις ότι θα έχεις και θετικά και αρνητικά σχόλια. Η Χριστίνα είναι και ένα πρόσωπο που έχει πολλούς followers στα social media. Κρίνουν τα πάντα», είπε ο Γιώργος Λιανός.

«Τα γυρίσματα πάνε χάλια», είπε ο Πάνος Μουζουράκης χθες για το The Voice.

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτό θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Χριστίνα Μπόμπα μας έχει δείξει ότι δεν φοβάται να κάνει νέα πράγματα όπως φάνηκε και πέρσυ που παρουσίαζε το The Voice! Ωστόσο σε ένα παιχνίδι στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απάντησε στο αν θα την δούμε κάπου φέτος!

Έδωσε τις απαντήσεις της και από ό,τι φαίνεται έχει ήδη θέσει τους νέους στόχους της χρονιάς που έρχεται. Η Χριστίνα Μπόμπα είναι εκείνο το κορίτσι που ενώ πολλοί δεν πίστεψαν κατάφερε να κάνει την εμφάνισή της στην τηλεόραση και να εντυπωσιάσει το κοινό με τις ικανότητές της.

Παρά το γεγονός ότι η μελαχρινή καλλονή αποφάσισε να δώσει τέλος στην παρουσίαση, είμαστε σίγουρες ότι δε θα μείνει στάσιμη και έχουμε βάσιμες υποψίες ότι ετοιμάζει κάτι συναρπαστικό. Άραγε θα τη δούμε ξανά στην τηλεόραση;

Η όμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έχει κάνει με τεράστια επιτυχία τα δικά της βήματα και η καριέρα της έχει ήδη λαμπρό μέλλον το ερώτημα όμως σίγουρα είναι αν θα τη δούμε ξανά στη μικρή οθόνη και ναι, η όμορφη Χριστίνα έδωσε την απάντηση που μας γέμισε... ερωτηματικά. Όπως ξέρεις είναι αρκετά αγαπητή στα social media και οι ακόλουθοί της λατρεύουν κάθε της ανάρτηση. Με αφορμή λοιπόν αυτό η Χριστίνα αποφάσισε να κάνει ένα Q&A για να λύσει κάθε τυχών απορία των followers της.

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε το εξοχικό της - Είναι απίστευτο!

Οι ερωτήσεις ήταν πολλές και μέσα σε αυτές βρήκαμε διαμαντάκια οπως το εάν θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση και το αν θα ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της!Χριστίνα Μπόμπα οικογένεια!Χριστίνα Μπόμπα απαντάει για τα τηλεοπτικά